Binance, Terra Classic (LUNC) yakma programını değiştirdi! İşte son durum
Binance, Terra Classic (LUNC) yakma programını değiştirdi! İşte son durum

Binance, Terra Classic (LUNC) yakma programını değiştirdi! İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance LUNC yakma işlemleri aylık olarak gerçekleştirmeyi planlıyor. En büyük kripto borsası Binance, Terra Classic’in (LUNC) canlanmasına katkıda bulundu. Borsa, bir ayı aşkın süredir Terra Classic spot ve marj ticaret çiftlerinden alınan ücretleri yakıyor.

Elde edilen verilere göre Binance, beşinci hafta için LUNC ticaret ücretlerinin yakılma işlemini bitirdi. Son duruma göre Binance 306,406 dolar değerinde toplam 1,26 milyar LUNC yaktı. Sadece beş hafta içinde borsa, yakılan tüm Terra Classic tokenlerinin %50’sinden fazlasını temsil eden yaklaşık 13.7 milyar LUNC yaktı.

Binance aylık olarak LUNC yakacak

Binance’in yakın zamanda yaptığı yakmanın borsa tarafından yeni bir uygulamanın başlangıcı olduğunu belirtmekte fayda var. Bundan böyle Binance artık LUNC tokenlerini haftalık olarak yakmayacağını duyurdu. Borsa şimdi tüm LUNC yanıklarını aylık olarak yürütmeyi planlıyor.

Binance duyuruyu şu şekilde yayınladı:

“LUNC yakma mekanizması, LUNC spot ve marjin ticaret çiftlerindeki beşinci işlem ücreti grubunun haftalık bazda yakılmasından sonra aylık bazda gerçekleşecek.”

Gelişmeye dayalı olarak, Binance’in LUNC yakma işleminin altıncı partisi 1 Aralık 2022’de gerçekleşecek.

LUNC Burn’e Binance katkısı

Binance, LUNC değerinin canlanmasında bütünleyici bir rol oynadı. Yazma sırasında toplam 26 milyar LUNC (6,3 milyon $) yakıldı. Devam eden yakma programı aracılığıyla yok edilen toplam LUNC’den Binance, bu kripto paraların %50’sinden fazlasının yakılmasından sorumlu olacak.

Yazım sırasında LUNC dünkü değerinden %0,5 düşüşle 0,00024268 dolar civarında el değiştiriyor. Ayrıca LUNC, 1,67 milyar dolarlık piyasa değeri ile 36. en büyük kripto para olarak yer alıyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin