Sıcak Gelişme: Binance spot işlemleri durdurdu!

Binance, piyasayı canlandırmak için 1 milyar dolar fonlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen borsası olan Binance, önemli bir fonlamayı yürütecek. Son zamanlarda yaşanılan krizlere cevap vermek adına borsa, 1 milyar dolar değerinde BUSD’yi fonlayacak. Bunun için açıklama bizzat birinci ağızdan geldi.

Binance, BUSD cinsinden 1 milyar doları Bitcoin, Ethereum ve BNB’ye çevirecek. ABD’nin son yaptıklarına karşı kripto para borsası, piyasanın güvenli olduğunu göstermek istiyor. Dün Justin Sun’da piyasa yeni bir para ile giriş yapmıştı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter’da önde gelen kripto borsasının Industry Recovery Initiative fonlarından kalan yaklaşık 1 milyar doları yerel kripto varlıklarına dönüştüreceğini duyurdu. Kripto para birimleri, borsanın dolara sabitlenmiş stablecoin’i BUSD kullanılarak satın alınacak.

Binance borsasından piyasaya can suyu geliyor

Yerel kripto varlıklarına yapılan 1 milyar dolarlık dönüşüm, hafta sonu ABD’nin dikkatini çeken bir bankacılık krizinin ortasında geliyor. Borsanın CEO’su Zhao, şeffaflık için bazı işlemlerin zincir üzerinde gerçekleşeceğini paylaştı.

Dün gece, New York Finansal Hizmetler Departmanı, yaygın olarak son kripto dostu banka olarak kabul edilen Sıgnature Bank’a sistematik riskleri gerekçe göstererek el koyduğunu açıklamıştı.

Silikon Vadisi Bankası’nın çöküşü, ülke tarihindeki en büyük ikinci kriz olarak dikkat çekti. Bu krizin ortasında ise CZ, elini taşın altına koydu. 980 milyon doları aşan bir fon hareketine atıfta bulunarak “15 saniye sürdü ve 1,29 dolara mal oldu” diye tweet attı.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin