Binance Coin (BNB), kritik direncini kırıp trendi tersine çevirebilecek mi?

Binance Coin (BNB), kritik direncini kırıp trendi tersine çevirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günlük 2 milyar dolardan fazla işlem hacmi, Binance Coin’i (BNB) 2022’de izlenecek en iyi kripto paralardan biri yapıyor. Bununla birlikte, bazı analistler Binance Coin fiyatının düşebileceğinden korktuğu için mevcut tehdit, azalan paralel kanal içinde sürekli sınırlanıyor.

Yine de BNB boğaları, Binance’in 2022’nin sonunda kripto para fiyatını 1.000 dolara çıkarabilecek düşüş grafiği modelinden kurtulabileceği konusunda umutlu.

Binance Coin fiyatı %20 yükseliş rallisine mi hazırlanıyor

Bugün, boğalar azalan kanalın orta sınırında bulunan 515 dolar seviyesini yeniden kazanmak için mücadele verirken BNB fiyatı yeşilde 513 dolar civarında seyrediyor.

Binance Coin fiyat düzeltmesi, en büyük kripto borsa platformu tokeninin 26 Kasım’da 600$’ın altına düştükten sonra %12’ye varan bir kayıptan bu yana devam etti. Birkaç toparlanma girişimi oldu ancak BNB/USD fiyatı direnç bölgesinde sürekli olarak reddedildi.

Binance, azalan paralel kanalın sınırları içinde kaldığı sürece fiyatının düşmeye devam etmesi muhtemel gözüküyor.

Bu nedenle, 515 $’lık ilk direncin altında bir kapanış, BNB fiyatının kanalın alt sınırına doğru hareket etmesine neden olabilir.

Binance coin günlük grafiği

Aşırı satım bölgesi (negatif bölge) giriş yapan Stokastik RSI göstergesinin azalan hacmi ve konumu Binance’in düşüş tezini vurguluyor. Bu, an itibarıyla Stoch RSI’ın günlük grafikte BNB satmak için bir sinyal üretmesine neden oluyor. Zira 3 Ocak’ta, 21 günlük EMA’yı kıramaması ve 8 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) altına düşmesi fiyat düzeltmesine ivme kazandırdı.

Binance Coin’in çıkış yolu için kritik seviye

Bununla birlikte, Binance Coin fiyat düzeltmesinden vazgeçerse, boğalar, ilk hamle olarak 540 dolar seviyesini gözlerine kestirebilir. Haftanın kalan günlerinde 560 dolar üzerinde bir gün kapanışı ise düşen trendin yukarı yönlü kırılımı için ciddi bir sinyal olabilir.

Bu noktanın ötesinde, BNB, son tepe ve dip ölçümüne göre Fib 0,786 değeri 622 dolara doğru yukarı yönlü bir harekete başlayabilir.

Günlük grafikte gösterildiği gibi, bir yükseliş mum çubuğunun görünümüyle 540 doların bandında zemin bulmak Stokastik RSI’ın yukarı yönelip yükseliş için önemli bir potansiyeli yansıyabileceğini görebiliriz.

Özetle, BNB alımı için 540 dolar üzerinde net bir günlük mum görmek bu durumda en rasyonel hareket olarak duruyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin