Binance Coin fiyatını yükselten nedir? CZ yanıtladı
Binance Coin fiyatını yükselten nedir? CZ yanıtladı

Binance Coin fiyatını yükselten nedir? CZ yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da ReetikaTrades kullanıcı adına sahip bir kripto yatırımcısı, piyasada Binance stablecoin’i BUSD’nin olmamasının Binance coin BNB’yi daha iyi bir konuma getireceği teorisini ortaya attı. Kripto yatırımcısı, BUSD’ye karşı son düzenleyici eyleme rağmen BNB fiyatının %6 arttığını öne sürerek düşüncesini dile getirdi.

“Daha az BUSD’nin BNB’yi yükselttiğini bilmiyorlar. İnsanların spot piyasada ücret indirimi için daha fazla BNB satın alıp elinde tutması gerekecek.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao ise teoriye destekleyerek ilginç bir yaklaşım olduğunu belirtti.

Anahtar noktalar:

  • Binance CEO’su, BUSD’nin yokluğunun BNB’yi daha iyi bir konuma getireceğini kabul ediyor.
  • Kripto fenomenleri, BUSD’ye karşı düzenleyici eyleme rağmen BNB’nin %6 büyüdüğünü savundu.
  • ABD SEC, BUSD ihraççısının kayıtsız bir menkul kıymet sattığını savundu.

Sohbeti başlatan kripto fenomeni, düzenleyici eylemlere meydan okuyan BNB yükselişinin, piyasada birkaç ay önce elde edilenden farklı bir dinamikleri temsil ettiğini iddia etmişti. Geçmişte, dijital varlık düzenleyicilerinin eylemleri genellikle korku, belirsizlik ve şüphe uyandırarak fiyatların düşmesine neden oldu.

Ancak piyasa takip sitesi CoinMarketCap’in verilerine göre BNB son 24 saatte %8’in üzerinde arttı. Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün %10’un üzerinde değer kazandıktan sonra yeni bir fiyat direncini kırdı.

Bu haftanın başlarında, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BUSD ihraççısı Paxos Trust Co.’ya, kayıtlı olmayan bir menkul kıymetin satışına ilişkin yaklaşan bir yaptırım eylemi hakkında bilgi veren bir Wells Bildirimi gönderdi. Bir Paxos sözcüsü, SEC ile aynı fikirde değildi ve firmanın, zorlanırsa konuya karşı çıkacağını belirtti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin