Binance Coin analizi: BNB, direnç bölgesinde zorlanmaya devam ediyor, kırılım gelir mi?
Binance Coin analizi: BNB, direnç bölgesinde zorlanmaya devam ediyor, kırılım gelir mi?

Binance Coin analizi: BNB, direnç bölgesinde zorlanmaya devam ediyor, kırılım gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce Binance Coin’in fiyatı doğrudan 417 ve 413 dolar destek seviyelerini kaybetti ve ancak 343 dolar seviyesinde bir miktar talep buldu. Bu satın alma baskısı son günlerde yavaş yavaş arttı ve Binance Coin’in fiyatı aynı zamanda bazı kazançlar gördü. Ancak Binance Coin için kısa vadeli görünüm henüz yükselişe geçmedi. Binance, en büyük borsa blok zinciri altyapı sağlayıcılarından biri olmaya devam ediyor.

Fibonacci düzeltme çizgileri (sarı), BNB’nin 2021’de 254.5 $’dan 669.3 $’a yükselen trendi baz alınarak çizildi. Bugün, fiyat neredeyse %78.6 geri çekilme seviyesinin üzerine çıktı.

%61.8’den %78.6’ya geri çekilme seviyesinin tamamı, yatırımcıların önceki yüksek seviyelere doğru ve ötesinde bir geri dönüş beklentisiyle bir varlık üzerinde bir geri çekilme satın almaya çalıştıkları bir alandır. Bu, BNB için önümüzdeki aylarda gerçekleşebilir. Yine de, Bitcoin 38,5 bin dolarlık bir direnç alanına yaklaştı ve bir ret, BNB’nin geçen hafta kaydettiği tüm kazançlarını kaybettiğini görebilir.

Fiyat, yükselen bir kama deseni (beyaz) oluşturdu; bu, desenin altına yakın bir seansta fiyatın hızla 343$’a düştüğünü görebilen bir düşüş deseni. BTC (direnç 38,5 bin dolar, yazı yazılırken 37,6 bin dolar) ve BNB (direnç 400-415 dolar, yazının yazıldığı sırada 387 dolar) bağlamında, bu likidite cebine yapılan bir hareket alıcıları pozisyon almaya sevk edebilir.

Önemli teknik göstergeler BNB için ne gösteriyor?

MACD ve Müthiş Osilatör, son günlerde bir miktar yükseliş momentumu göstermek için sıfır çizgisinin üzerine çıktı, ancak daha yüksek bir zirve oluşturamadılar. Göstergeler yükselmezken fiyat yükselirse, varlığı satmak için kullanılabilecek bir düşüş farklılığı gelişecektir.

Kümülatif Delta Hacmi göstergesi, BNB için 343 dolardan beri istikrarlı bir alım olduğunu gösterdi.

Sonuç

400 dolarlık alanda fiyatın arayabileceği bir miktar likidite var ve yeterli sayıda alıcı piyasa yapısının yükselişe geçtiğini düşünmeleri için ikna olduktan sonra satıcılar piyasayı ters yöne zorlayabilir. Bu, hafta sonlarının daha düşük likiditeye sahip olması ve Binance Coin için kısa vadeli piyasa yapısının güçlü bir yükseliş fiyat hareketini teşvik etmemesi nedeniyle gerçekleşmesi muhtemel bir senaryo olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin