mithril
Binance Chain'e göç eden ilk proje Mithril olacak

Binance Chain’e göç eden ilk proje Mithril olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa bir süre önce, Binance tarafından Binance Chain adıyla bilinen Blockchain yazılım sistemine geçecek olan ilk projenin Mithril ‘in olacağı açıklandı.

Binance Chain’e göç

Bu hamlenin, MITH token sahiplerinin Binance Chain ve yeni Binance DEX platformunun sağlayabileceği tüm avantajlardan yararlanmalarını sağlaması bekleniyor. İlk etapta görülebilecek avantajlar, yüksek hız, güvenlik ve kullanım kolaylığı olarak görülüyor. Dahası, coin sahipleri, kendi fonları üzerinde tam kontrole sahip olacaklar.

Yerel BNB tokenleri de daha önce bildirdiğimiz gibi 23 Nisan’da ağda aktif hale getirilecek ve bu günden sonra token sahipleri, fonlarını yeni ağa taşımaya davet edilecek.

MITH’in ERC20’den BEP2’ye geçişinin gerçekleşeceği kesin tarih henüz açıklanmadı. Fakat bunun en yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Twitter’da resmi görüntüle

Mithril, içerik üreticilerine kendi kripto parası MITH cinsinden ödüllendiren, merkezi olmayan bir sosyal medya platformu olarak faaliyet gösteriyor. Mithril, ana teması şimdiden çeşitli gerçek yaşam uygulamalarında harcanabilecek MITH’inin tokeni olacak şekilde kapsamlı bir ekosistem inşa etmeye çalışıyor.

Şirketin bildirdiğine göre, Ekibi, Mithril’in piyasaya sürülmesinden bu yana, ölçeklenebilirliği, güvenliği ve kullanım kolaylığını arttırma konusundaki başarılarını analiz etmek amacıyla çeşitli Blockchain platformlarının ilerleyişini dikkatle inceliyorlar.

Bugün Mithril, medya ve eğlence, yiyecek ve içecek, perakende kıyafet ve etkinlik yönetimi gibi alanlarda da dâhil olmak üzere Mithril Merchant Network ortakları aracılığıyla farklı gerçek dünya sektörlerinde aktif olarak genişliyor. Hız, güvenlik ve kullanıcı dostu olma konularını tüm ekosistemin başarısı için ön planda tutuyorlar.

Binance Chain, bir saniyelik blok zamanların inanılmaz hızıyla birlikte kullanılabilirlik ve güvenliğe odaklandığı için uygun bir seçenek haline olarak duruyor. Bu yüzden Mithril, Binance Chain’e göçünü önemli, stratejik bir girişim olarak adlandırıyor.

Şirketin duyurusu ise şu şekildeydi:

Ekosistemi büyütmek ve Binance topluluğunun geniş likidite havuzundan yararlanmalarını sağlayacak ilk DEX’in başlatılmasını desteklemek için Binance’a katılmaktan onur duyuyoruz. Binance ile uzun zamandır devam eden ortaklık için minnettarız ve birlikte büyümeyi ve başarıyı sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.

Mithril şimdiden token sahiplerine, ilk 12 saatlik göç döneminde Binance.com’daki MITH coin yatırmalarının ve çekme işlemlerinin engelleneceği konusunda uyardı. Bununla birlikte, ticaret bu dönemde askıya alınmayacak.

ERC20 tabanlı MITH’in BEP2 MITH’e ilk geçişi tamamlanır tamamlanmaz, token sahiplerinin, Ledger Nano S de dâhil olmak üzere MITH’i BEP2 cüzdanlarından çekim işlemlerine ve Binance DEX’te işlemlerini yapmaya başlamalarına izin verilecek.

Ayrıca, özel ETH cüzdanlarında veya diğer platformlarda depolanan MITH’in ERC20 sürümlerinin bu taşıma sürecinden etkilenmeyeceğini vurgulamak da gerekiyor.

 MITH fiyat performansı

Bu haber, Binance’ın MITH’in ana borsada işlem yapmak üzere ilk listelenme sonrası coin fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip olmasından yaklaşık 4 ay sonra ortaya çıktı.

Bu bilgi, MITH’in yüzde 65’ten fazla değer kazanmasını sağlayarak onu günün altcoini konumuna taşıdı. Coinmarketcap’a göre şu anda 0,078345 dolardan işlem gören MITH, 40,2 milyon dolar sermaye miktarına sahip.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin