Binance Chain demo versiyonu yayında.
Binance Chain açılış tarihi belli oldu... Binance kendi ağına taşınıyor

Binance Chain açılış tarihi belli oldu… Binance kendi ağına taşınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, yeni özel Blockchain’i Binance Chain’i piyasaya sürüyor. Son yapılan duyuruda, şirket Mainnet Swap’ı başlatma tarihlerini ​​açıkladı. 23 Nisan tarihinde, şu anda Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışan Binance Coin (BNB) yeni ağında etkinleştirilecek.

18 Nisan’da, Binance, yerel Blockchain ağı Binance Chain’in lansmanını yapacağını bildirdi. Birkaç saat sonra ise borsa Merkezi Olmayan Borsa’nın (DEX) başladığını duyurdu.

Önceden seçilmiş tüm onaylayıcılar genesis bloğundan fikir birliğine sahip bloklar üretmek için çevrimiçi durumdaydılar. Duyuruya göre, Binance Coin genesis bloğunda oluşturulacak.

23 Nisan’da, Binance Chain’de aktif olacak Binance Coin’in bundan sonraki sürecinde kullanıcıların bakiyelerini yeni ağa taşıması teşvik edilecek. Eski Ethereum tabanlı tokenler imha edilirken, Binance Chain’de her iki ağda da sürekli bir tedarik sağlanmasına yardımcı olacak yeni BNB tokenleri oluşturuluyor.

Ayrıca, borsa BNB’nin nasıl yönetileceği hakkında da bilgi verdi. tokenler için ilk toplam tedavül, 200 milyon olacak. 48 milyonu ise dondurulacak. Ve 11.654.398 coin, Binance Chain’de yakılacak.

Binance’dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

ERC20 BNB’yi mevcut sahiplere dönüştürmek amacıyla ilk 5.000.000 BNB partisi tahsis edilecek ve Binance.com 148’e ait bir adrese tahsis edilecektir. Toplamda BNB arzını sabit tutabilmek için Binance, 5.000.000 ERC20 BNB’yi de yakacak.

Daha fazla kullanıcı BEP2 BNB’ye (yerel) dönüştüğünde, daha fazla BEP2 tabanlı coinler piyasaya sürülecek ve toplam arz her iki ağda da sabit tutulurken orantılı miktarda ERC20 BNB yakılacak. ”

Ayrıca, 23 Nisan’da, Binance Chain Explorer ve Web Cüzdanı kullanıma sunulacak ve Binance.com ana ağ takas işleminde kullanıcılara yardımcı olacak. Kullanıcılar, BNB para çekme talepleri için bir Binance Chain adresi sunabilir ve bu para çekme işlemi, ERC20 BNB tokenlerini BEP2 BNB tokenlerine Binance Chain ürününe dönüştüren bir mekanizma görevi görecek.

Kullanıcılar için bir başka seçenek de, BNB’lerini Binance.com 148 hesaplarından 23 Nisan’da saat 2’den önce çekerek ERC20 tabanlı BNB tokenlerini tutmaktır. Bundan sonra, Binance.com ERC20 BNB tokenlerini desteklemeyecek.

ERC20 BNB tokenlerinin yalnızca geçici kullanıma sahip olması ise dikkat çekici bir nokta. Şirket ayrıca olayların zaman çizelgesinin değişebileceğini de belirtti.

Binance Chain Hakkında Daha Fazla Bilgi

Binance Chain, daha hızlı token ihracını ve basit varlık transferini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bunlar, büyük bir işlem kapasitesine sahip bir saniyelik blok süreleri olan DEX’ler için özel olarak üretildi. Temel olarak, Blockchain varlıklarının devri ve ticareti ile birlikte gelecekteki Blockchain varlıklarının akışı için yeni olanaklar sağlamaya odaklanmış. Binance Chain ayrıca performans, kullanım kolaylığı ve likidite konularına da odaklanıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao konuyla ilgili şunları söyledi:

Temel Binance Chain teknolojisi ile Binance DEX, Binance.com’un bugünkü işlem hacmi ile aynı işlem hacmini gerçekleştirebiliyor. Bu, birçok başka merkezsiz borsada hız ve güç ile ilgili olan sorunları çözüyor.

Binance DEX’e gelince, kişiler arası (P2P) protokolüne dayanıyor ve kullanıcıların kripto varlıklarını doğrudan birbirleriyle paylaşmalarını sağlıyor. Binance DEX’in temel avantajı bir eşleştirme sistemi olması. Binance DEX, aynı zamanda merkezi borsalarla aynı hızı sağlayan, bir saniyelik blok sürelere sahip yüksek güçlü bir blok zincir motoru olan “Tendermint Core” da geliştirildi.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin