Binance

Binance CEO’sundan yeni hamle: Zhao piyasa oynaklığını bastırmak için Spot DCA’yı başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devam eden düzenleyici zorlukların ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yakın zamanda açılan bir davanın ortasında, Binance CEO’su Binance Spot platformunda Spot DCA’nın (Dolar-Maliyet Ortalaması) başlatıldığını duyurdu. Dünyanın en büyük kripto borsası, piyasadaki dalgalanmanın etkisini azaltmayı ve bu çalkantılı dönemde kullanıcıların çıkarlarını korumayı amaçlıyor.

Binance Spot DCA’yı başlattı

Kullanıcıların alım satım deneyimlerini geliştirmek ve piyasadaki dalgalanmaların etkisini azaltmak amacıyla kripto para borsası, en son blogunda Spot DCA’nın lansmanını duyurdu. Bu yenilikçi özellik, kullanıcıların varlık alım ve satımlarını önceden belirlenmiş fiyat seviyelerinde ve sıklıklarda otomatikleştirerek piyasa dalgalanmalarının etkilerini azaltmalarını sağlıyor.

Binance

Dolar-maliyet ortalamasının, riski azaltmak ve piyasa dalgalanmalarını yönetmek için etkili bir yatırım stratejisi olduğu kanıtlanmıştır. Kripto dünyasındaki bu özellik, kullanıcıların varlığın mevcut piyasa fiyatından bağımsız olarak işlemlerini düzenli aralıklarla otomatikleştirmelerine olanak tanır.

Spot DCA ile kullanıcılar zaman içindeki ortalama fiyatlandırmadan faydalanabilir ve böylece kısa vadeli fiyat dalgalanmalarının etkisini azaltabilir.

Riski azaltmak ve kullanıcı güvenini artırmak

Spot DCA, kullanıcıların önceden tanımlanmış parametrelere dayalı olarak alım veya satım emirlerini otomatik olarak gerçekleştiren ticaret botları kurmasına olanak tanır. Bu sayede kullanıcılar piyasa düşüşlerinden faydalanabilir, daha düşük fiyatlardan varlık biriktirebilir ve aynı zamanda fiyatlar istedikleri kâr alma yüzdesini aştığında kâr elde edebilir.

Binance

Kripto para borsası, SEC tarafından yakın zamanda açılan bir dava da dâhil olmak üzere düzenleyici incelemelerle karşı karşıya kaldı. Dava, kuruluşun kayıtsız bir borsa işlettiğini, kayıtsız menkul kıymetler sattığını ve müşteri fonlarını kendi fonlarıyla karıştırdığını iddia ediyor. SEC ayrıca Binance, Binance.US ve kurucusunu yatırımcıların varlıkları pahasına kendilerini zenginleştirmekle suçladı.

Bu zorluklar ışığında Spot DCA’nın lansmanı, Binance’in kullanıcılarına piyasa belirsizliklerini aşmaları için yenilikçi araçlar sunarak onlara olan bağlılığını göstermektedir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin