Yakım haberleri bu meme coini canlandırdı! Fiyat yükselişini sürdürüyor
Yakım haberleri bu meme coini canlandırdı! Fiyat yükselişini sürdürüyor

Yakım haberleri bu meme coini canlandırdı! Fiyat yükselişini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, Floki Inu’nun (FLOKI) fiyatı son 24 saatte %50’den fazla arttı. Tokenin piyasa değeri 200 milyon doları aştı. Bu, Floki DAO’nun Floki köprüsünde 4,97 trilyon FLOKI tokenini yakmak için oy kullanması ve Floki alım-satım vergisinin %0,3’e düşürülmesini onaylamasının ardından geldi.

Şu anda 4.97 trilyon tokenin (102 milyon dolar) yakılacağı tahmin ediliyor. Bu, meme coin meraklıları tarafından yükseliş eğilimi olarak algılandı.

Floki Inu, ERC-20 ve BEP-20 uyumlu bir tokendir, yani hem Ethereum hem de Binance Smart Chain blok zincirlerinde çalışır.

Hazinedeki fonlar, ekosistemi geliştirmek ve FLOKI’nin daha geniş çapta benimsenmesini desteklemek için kullanılıyor. Floki Inu ekosistemi, FLOKI tokeni için birkaç benzersiz kullanım durumuna sahiptir. NFT’ler ve metaverse oyunları, ekosistem içindeki yüksek potansiyelli fırsatlardır.

Ayrıca FLOKI, bir kripto para birimi ödeme ağ geçidi olan NOWPayments ve dijital pazar yerleri CryptoCart ve Curate (XCUR) ile ortaklıklar aracılığıyla gerçek dünyada yardımcı programa sahiptir. Bu, işletmelerin FLOKI’yi web sitelerinde kolayca kabul etmelerini sağlar.

Dogecoin kopyası, agresif tanıtım kampanyasıyla da tepkilere neden oldu. Birleşik Krallık Reklam Standartları Kurumu (ASA) geçen yıl FLOKI reklamlarını yasakladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin