Binance CEO'su CZ:
Binance CEO'su CZ: "Bitcoin rezervini daha önce kullansaydı LUNA çöküşü önlenebilirdi"

Binance CEO’su CZ: “Bitcoin rezervini daha önce kullansaydı LUNA çöküşü önlenebilirdi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CZ, Terra’nın geçen haftaki durumu ele alma şeklinden memnun olmadığını ve ekibin hızlı hareket etmediği için çöküş yaşandığını söyledi.  Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su ve kurucusu Changpeng “CZ” Zhao, şirketin başına gelen talihsiz olaydan bu yana Terra kazası hakkında görüş bildirmeye devam ediyor.

Binance CEO’su, ticaret platformunun düşen Terra tokeni LUNA’ya önemli bir yatırım yapmasına rağmen, farklı durumlarda TerraForm Labs ekibiyle aynı fikirde değildi. Geçtiğimiz birkaç gün içinde Terra durumuna ağırlık vermesine rağmen, CZ bugün yeni bir makale yayınladı ve TerraForm Labs ekibini ekosistem toknelerini değersizleşmekten kurtarmak için hızlı hareket etmemekle suçladı.

UST’nin dolara karşı sabitlemesini kaybettiğini ve geliştiricilerinin yatırımcılara galip gelmesinin bir göstergesi olarak önemli ölçüde çöktüğünü hatırlattı.

CZ’nin LUNA’nın Crash’i üzerine işte son yorumu

UST’nin çöküşünden bahseden CZ, Terra ekibinin Bitcoin rezervini hızlı bir şekilde kullanırsa tüm olayın önlenebileceğini kaydetti. CZ’ye göre, Terra ekibi, UST neredeyse geri dönüşün ötesindeyken ve zaten %98’in üzerinde çöktüğünde Bitcoin rezervini harekete geçirdi.

Kripto paraların değeri zaten %99 (veya 80 milyar dolar) düştükten sonra, kurtarma için 3 milyar dolar kullanmaya çalıştıkları için işe yaramadığını belirtti.

Düşüşün kendisine bir aldatmaca gibi görünmese de, işler kontrolden çıktığında Bitcoin rezervini kullanmanın doğur bir karar olmadığını belirtti.

CZ, Terra’nın Bitcoin rezervini zamanında kullanma konusundaki geç kararından öğrenilen derslerden birinin, insanların “her zaman operasyonel olarak son derece duyarlı olması” olduğunu ekledi.

Durumu kurtarmak için Bitcoin rezervini kullanmakta yavaş olmanın yanı sıra, CZ Terra ekibinin topluluğuyla sık sık iletişim kurmayarak büyük paniğe neden olduğunu ve bunun da kullanıcıların projeye olan güvenini koruyabileceğini söyledi.

“Son olarak, Terra ekibi tarafından sağlanan canlanma planları hakkında karışık hislerim var. Ancak dediğim gibi, kişisel duygularımdan bağımsız olarak, topluluğun kararını desteklemek için burada olacağız”

CZ’nin Terra topluluğuna katıldığını ve değerini artırmak için TerraForm ekibini LUNA tokenlerini geri almaya veya yakmaya davet ettiğini hatırlatmakta fayda var.

thecryptobasic

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin