Sıcak Gelişme: Binance spot işlemleri durdurdu!

Binance borsası, depremzedelere nakdi yardım yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin doğusunda yaşanan deprem ile birlikte zor günler başladı. Soğuk kış mevsimi ile beraber depremin etkisi 2 kat arttı. Ancak yardımlar tüm Türkiye’ye yayıldı. Sadece Türkiye’den değil dünyanın farklı ülkelerinden yardım geliyor. Hem deprem bölgesinde hem de Türkiye’nin dört bir yanında insanlar birlik ve beraberlik mesajları paylaşıyor. 

Yardım kuruluşlarının büyük çabasıyla afet bölgesinde bulunan vatandaşlara yardım ediliyor. Bir yardım da kripto dünyasından geldi. Pek çok paylaşımla yardımların çoğaldığı kripto piyasasında önde gelen borsa yardımını duyurdu.

Lider kripto para borsası Binance, depremin ardından hemen aldığı kararla bölgedeki kullanıcılara tam tamına 100 dolar maddi yardım yapılacak. Yapılan açıklamada 10 ili kapsayan; Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayan depremzedeler için 100 dolar değerinde BNB dağıtılacak. Dağıtım için 6 Şubat ve öncesindeki Adres Kanıtı kıstas olarak alınacak. Binance toplam bağışların yaklaşık olarak 5 milyon doları bulacağını tahmin ediyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin