Kripto paralar şeffaflık sorunu yaşıyor: Binance buna çözüm bulmaya çalışıyor
Kripto paralar şeffaflık sorunu yaşıyor: Binance buna çözüm bulmaya çalışıyor

Binance “altın etikete” sahip kripto paraları açıkladı: Bakın listede hangi kripto paralar var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para projeleri hakkında güvenilir bilgi sunarken sektörde standartları belirlemeyi amaçlayan bir girişim olan Binance Info, “Gold Label” kripto paralı yeni listesindeki ilk 30 tokeni açıkladı. İşte listede yer alan kripto paralar…

Kripto paralar şeffaflık sorunu yaşıyor: Binance buna çözüm bulmaya çalışıyor

Blockchain endüstrisi emekleme aşamasında ve birçok proje hızla gelişiyor. Bununla birlikte, hala iyi ve kötü projeler ile şeffaflık konularındaki sorunlar arasında bir kutuplaşma mevcut. Örneğin, tüm tokenlerin beşte birinden fazlasının günlük işlem hacmi 100 ABD dolarının altında, ancak birçok proje bu bilgileri asla açıklamıyor. Binance bu nedenle The Binance Info Gold Label Projesi’ni başlattı.

“The Binance Info Gold Label Projesi”, projeleri kendileriyle ilgili bilgileri güncellemeye ve sürdürmeye teşvik ederek, bilgi asimetrisinden gelen riski azaltmaya teşvik ederek, Blockchain topluluğunu korumayı amaçlıyor. Proje kapsamında, Blockchain meraklılarını bilgilendiren ve güncel tutan projelere altın etiket rozetleri veriliyor. Binance Info Gold Label Projesi’ni, kripto projeleri hakkında kapsamlı ve doğru bilgiler için endüstri standardını belirlemek adına başlattı.

Binance Info, kripto para projelerinin detaylı analizini sunuyor

Şimdiye kadar liste şu kripto paraları içeriyor: TRON, Ontoloji, Aelf, Bluzelle, NULS, Gifto, Cybermiles, Skycoin, Qtum, QLC Chain, NEO, GXChain, H Cash, IOS Token, Nebulas, Quark Chain, Proje Pai, Contentos, IoTeX, Wanchain, YOYOW, Digix  Global, Nano, Aeron,  OST, E njin,  Nexus, Genesis Vizyon, Verge ve Zcoin.

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance, kullanıcıların asgari etkisinin çok az olduğu, giderek kalabalıklaşan kripto para birimleri hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olan önemli bir kaynak aracı olarak Binance Info’yu  geliştiriyor.  Binance, Binance Info ile kripto para projelerinin detaylı incelemesini sunuyor. Binance Info, yüksek değerli ve doğru belgeleri, yeni bir varlık sınıfı olarak kripto para birimlerini meşrulaştırmanın ek bir yolu olarak kullanmayı amaçlıyor. Kaynak aynı zamanda kötü ya da aldatıcı projelerin kullanılmamasına da yardımcı olabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin