featured

Balinalar, XRP fiyat düşüşünü değerlendirmeye devam ediyor! Yeni bir rekor kırıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, SEC ile olan yasal savaşından olumlu güncellemeler almasına rağmen, fiyatı sürekli düşüşte. Ancak kripto balinaları, düşüşten yararlanarak daha fazla token biriktiriyor. Bunun sayesinde gözde altcoin, oldukça kritik bir dönüm noktasını aştı.

Balinalar satın almaya devam ediyor

XRP Ledger Service tarafından sağlanan verilere göre, XRP hesaplarının sayısı sürekli artıyor. Kümülatif sahiplerin sayısı 4,5 milyon sınırını aşarak 4,506,842’e ulaştı. Bu, bir rekor olarak kayıtlara geçti.

XRP balina

Ekim ayının sonundan bu yana 160,000’den fazla yeni hesap eklendi. Veriler, XRP balinalarının ellerinde tuttukları varlıkların tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) dokunduğunu gösteriyor. Tutulan arzın yüzdesi şu anda %7,23 seviyesinde bulunuyor.

1 ila 10 milyon adet XRP token’ı tutan balinalar, 1 Kasım 2022’de 1,440’tan 1,617’ye yükseldi.

Kripto balinaları hareket halinde

WhaleAlert, birden fazla kripto balinasının son 24 saatte 280 milyondan fazla XRP token’ı taşıdığını bildirdi. Bir balina, 11,1 milyon dolar değerinde XRP token’ını Bitstamp kripto borsasına taşıdı.

Kaydedilen en büyük işlem, 250,4 milyon XRP’yi (yaklaşık 87,9 milyon dolar değerinde) taşıyan balinadan geldi. Ancak, tüm bu işlemlerin bir fiyat düşüşü sırasında kaydedildiğini not etmek önemlidir.

Gözde altcoin’in fiyatı son 30 günde %15 oranında bir düşüş yaşadı. Ripple’ın yerel token’ı, bu yazının yazıldığı sırada 0,34 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik ticareti %40 düşerek 234,6 milyon dolara geriledi. Yine de, son piyasa çöküşünün ortasında hâlâ 17,5 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin