featured

Balinalar Shiba Inu token’larından vazgeçiyor! Satışı tetikleyen sebepler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etherscan’dan alınan veriler 13 saat önce anonim bir adresin, akıllara durgunluk verecek şekilde toplamda yaklaşık üç trilyon Shiba Inu token’ınına denk gelen miktarda aktarım yaptığını gösteriyor.

Meme coin için bu miktar yaklaşık 29 milyon dolar olarak değerlendiriliyor. Bu balina, iki aydan biraz daha uzun bir süre elinde tuttuktan sonra 2,8 trilyon adet SHIB sattı.

2,8 trilyon SHIB yeniden piyasada

28,682,359 dolar değerinde toplam 2,871,107,075,474 Shiba Inu, bir anonim cüzdandan diğerine taşındı. Bu da aynı sahibinin farklı bir adresine geçişi veya bir satışı gösterir.

Etherscan tarafından sağlanan verilere göre gönderen cüzdanının ayrıntıları, bu miktarda meme coin’in 64 gün önce satın alındığını ve bu son satışa kadar son iki aydır tutulduğunu gösteriyor.

Shiba Inu

Bunun olası bir nedeni, kripto para birimleri arasındaki sıralamada Tron (TRX) tarafından bir sonraki sıraya gönderilmesi olabilir. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para piyasasındaki en gözde ikinci meme coin olan Shiba Inu 14. sıranın bir altına geriledi.

Gözde meme coin’in düşük performansı

Son üç gün içinde, Shiba Inu %9,40 oranında değer kaybederek ağır bir düşüş yaşadı. Şimdiye kadar, 10 Ekim’de 0,00001072 dolar seviyesinden düştükten sonra 0,0000972 dolardan işlem görerek fiyatına bir sıfır daha ekledi.

Bloomberg analisti ve podcast yayıncısı olan Joe Weisenthal’e göre, fiyattaki bu düşüş, kriptoların “acımasız bir ayı piyasasında” olduğunu gösteriyor. Şu anda Ethereum’daki en iyi 100 balina, WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre portföylerinin %4,97’sini oluşturan 122,746,421 dolarlık Shiba Inu token’ı tutuyor.

Çarşamba günü, bu miktar biraz daha büyüktü: 126,805,312 dolar. Bu nedenle, balinalar şimdiye kadar 411,522,633,744 token tutarken 4 milyon dolarını sattı.

Bundan önce, birkaç gün içinde de 7 milyon dolar değerinde 628 milyar adet Shiba Inu token’ı satmışlardı.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin