Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin'de işler iyiye gitmiyor!
Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin'de işler iyiye gitmiyor!

Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin’de işler iyiye gitmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 30 gün içinde, DeFi zincir üstü verileri, Solana’nın Kilitli Toplam Değerinin (TVL) altcoin için yüzde 21,18 düştüğünü gösteriyor. TVL, belirli bir blok zinciri ekosisteminde bir büyüme göstergesidir çünkü bu akıllı sözleşmelerde ne kadar kriptonun kilitlendiğini yansıtır. SOL yazım sırasında 95,95 dolardan işlem görüyor ve token Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259,39 dolardan %63 düştü. Verilere göre, Solana’nın TVL’si 7.69 milyar dolar ve Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 15 milyar dolardan %48,7 düştü. Aşağıda görebileceğiniz gibi, şu anda kritik bir destek seviyesinde:

Verilerin gösterdiği gibi Avalanche ve Terra gibi diğer zincirler Ocak ayının sonundan bu yana yükselen bir kanalda. Tokenin TVL’si, diğer TVL blockchainlerle karşılaştırıldığında altıncı sırada ve toplam TVL’nin sadece %3,78’ini temsil ediyor.

SOL yatırımcılarını ne ilgilendirebilir?

Solana blok zinciri için son aylarda yatırımcıları endişelendirebilecek bazı zor durumlar yaşandı. Eylül 2021’de Solana blok zinciri neredeyse 24 saat çevrimdışı kaldı ve binlerce kullanıcıyı etkiledi.

Aralık 2021’de Solana ağı dağıtılmış bir hizmet reddi (DDoS) saldırısı geçirdi ve ardından token fiyatı yaklaşık %9 düştü. Üç hafta sonra, başka bir DDoS saldırısına uğradı ve ağ 4 saat boyunca çevrimdışı kaldı.

Bir aydan kısa bir süre önce, altcoin neredeyse 24 saat boyunca tekrar çevrimdışıydı ve birçok kullanıcı tasfiyeye uğradı. Kesintiye bir ağ tıkanıklığı neden olmuş gibi görünüyor.

SOL fiyatına neler oluyor?

Altcoin‘in 95,95 dolardan işlem gören ve son 24 saatte %3,10 değer kaybeden piyasa değeri bakımından 8. en büyük kripto para birimi. Token Kasım 2021’in başında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259,39 dolara ulaştığından beri, azalan bir kanalda ve kurucu desteği 90 dolar civarında bulunuyor. SOL’un fiyatı, aşağıda görebileceğiniz gibi, neredeyse bir aydan fazla bir süredir destek ile 120 dolar civarında dalgalanıyor.

Altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi, Kasım 2021’in başındaki TVL’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi ile aynı zamana denk geliyor. Solana ağının istikrarsızlıktan muzdarip olduğu görülüyor ve bu, Avalanche, Terra veya Ethereum gibi diğer zincirlere giderek birçok yatırımcıyı korkutmuş olabilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin