Balinalar bu altcoin’leri çılgınlar gibi almaya başladı: Shiba Inu’da alarm var!
Balinalar bu altcoin’leri çılgınlar gibi almaya başladı: Shiba Inu’da alarm var!

Balinalar bu altcoin’leri çılgınlar gibi almaya başladı: Shiba Inu’da alarm var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük Ethereum (ETH) balinaları, köpek temalı meme coin Shiba Inu’yu (SHIB) satmaya başlarken önde gelen dijital varlık Bitcoin’i (BTC) ve yeni bir güvenlik tabanlı altcoini alıyor.

Balina izleme web sitesi WhaleStats’ın zverilerine göre, son 30 gün içinde büyük Ethereum yatırımcıları Bitcoin’e sabitlenmiş Ethereum varlığı Wrapped Bitcoin (WBTC), güvenlik protokolü Stronger (STRNGR) ve ApeCoin’i (APE) biriktiriyor.

ETH balinaları ayrıca Dogecoin rakibi SHIB, oyun Metaverse tokeni The Sandbox (SAND) ve kripto borsa platformu FTX’in yerel varlığı olan FTX Token (FTT) gibi dijital varlıklarla da eskisine göre daha az ilgileniyor.

Veriler, zengin Ethereum trader’larının yaklaşık 5 milyon dolar değerinde ortalama 108 WBTC, 1,6 milyon dolar değerinde 109 STRNGR tokeni ve yaklaşık 1,2 milyon dolar değerinde 93.000 ApeCoin satın aldığını ortaya koyuyor. Bununla birlikte, balinaların 1.3 milyon dolarlık bir WBTC çıkışı var ve bu da WBTC’nin net girişini yaklaşık 3.7 milyon dolara getiriyor.

Merkezsiz borsa platformu Serum (SRM) da yaklaşık 120.000 dolarlık mütevazı bir net çıkışa sahipti.

Ayrıca varlıklı yatırımcılar yaklaşık 4,5 milyon dolarlık FTT, 1 milyon doların biraz üzerinde SAND ve 1,4 milyon dolarlık SHIB çıkışı gerçekleştirdi.

Yakın tarihli bir WhaleStats tweet’ine göre, balinalar o zamandan beri SHIB’deki rotayı tersine çevirdi. Son 24 saat içinde, yaklaşık 37.000 dolar değerinde 1,5 milyar SHIB biriktirdiler.

Balinaların aldığı diğer dijital varlıklar arasında sanal gerçeklik tabanlı Metaverse platformu Decentraland (MANA) ve sentetik varlık küratörü Synthetix (SNX) yer alıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin