featured

Balina aktivitesi gözde metaverse coin’in fiyatını hareketlendirdi! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse projesine bağlı SAND token’ının fiyatı, birkaç günden kısa bir süre içinde %12’lik bir fiyat artışı yaşadı. Bu hareket, balinalar tarafından yapılan son 9,9 milyon dolarlık transfere bağlanabilir.

SAND’ın günlük grafiğinde, gözde metaverse coin’i 21 günlük hareketli ortalama ile çakışan yerel direnç noktasına geri getiren kısa vadeli sağlam bir tren görülebilir.

metaverse coin SAND

2021’de Sandbox, milyonlarca kullanıcıyı ve risk sermayesini kendine çeken, piyasadaki en popüler metaverse ve GameFi projelerinden biri haline geldi. Ne yazık ki, 2022’de GameFi, NFT ve DeFi sektörleri, yatırımcıları gereksiz risklerden ve yatırımlardan uzaklaştıran değişen para politikasıyla karşılaştıkça durum değişti. Bugün gördüğümüz durum, daha önce ulaşılan ATH’den oldukça uzak.

Toparlanma devam edecek mi?

Bununla birlikte, balinaların geri dönen faaliyetleri ve onlarla ilişkili adresler, tüm endüstri için önemli bir toparlanma işareti olabilir. GameFi, her ikisinin de hedef kitlesi oldukça farklı olduğundan, kendisini genel olarak kripto para birimi endüstrisinden uzağa konumlandırdı.

Bu yazının yazıldığı sırada SAND 0,45 dolar civarında işlem görüyor. Anonim bir cüzdana aktarılan 9,9 milyon dolar değerindeki token şu anda ilk varış yerlerinde bekliyor. Likidite piyasaya geri döndükten sonra büyük olasılıkla Pazartesi günü yükseliş devam edecek.

Genel olarak, kripto para piyasası yılın başından bu yana herhangi bir büyük değişiklik görmedi. Bu nedenle kısa vadeli perspektifte metaverse coin’in fiyatında mevcut piyasa şartları dolayısıyla büyük bir değişiklik görmeyeceğiz.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin