Balina Bitcoin adresleri 1 ayda yüzde 8,3 arttı! İşte ayrıntılar
Balina Bitcoin adresleri 1 ayda yüzde 8,3 arttı! İşte ayrıntılar

Balina Bitcoin adresleri 1 ayda yüzde 8,3 arttı! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin adreslerinin sayısı bir ay gibi kısa bir sürede yüzde 8,3 artış kaydetti. 2.000’den fazla adres şu anda en az 1.000 BTC tutuyor. Bu sayı artan enflasyon ve jeopolitik gerilimler arasında önemli ölçüde yükseldi.

Rusya ile Ukrayna savaşının resmi olarak duyurulmasından bu yana, toplam büyük Bitcoin adreslerinin sayısı önemli ölçüde arttı. 1.000 ile 10.000 arasında Bitcoin tutan BTC adresleri, son 4 haftada dünyanın en baskın dijital varlığı haline geldi.

Bitcoin adresleri neden artıyor?

Sonuç olarak, büyük Bitcoin adreslerinin toplam sayısı 1 ayda %8.3’ten fazla arttı. Santiment’in verilerine göre, 2.203 adres şu anda en az 1.000 BTC bulunduruyor. Bu 12 ayın en yüksek seviyesi. Santiment verileri şu şekilde duyurdu:

“1.000 ile 10.000 BTC tutan Bitcoin adreslerinin sayısı, Rusya-Ukrayna savaşının resmileştirilmesinden bu yana %8,3 arttı. 2.203 adres 1 yılın zirvesinde. Hem bu katman hem de 100 ile 1.000 BTC katmanı, tarihsel olarak fiyat hareketlerini önceden haber verdi.”

Büyük BTC adreslerinden birikim yeni bir şey değil. 2017 ve 2020’deki önceki piyasa düzeltmeleri sırasında, Bitcoin balinaları dijital varlığı büyük miktarlarda topladı. 2021 yılının ilk 7 ayında, uzun vadeli BTC boğaları varlıklarına yaklaşık 2 milyon token ekledi.

Bitcoin dışında, diğer dijital varlıkların uzun vadeli sahipleri de büyük birikimlerle kripto portföylerini artırıyor. Santiment’in son verilerine göre 336 XRP adresi en az 10 milyon coin tutuyor. Balina birikimindeki bir sıçramanın ortasında, son birkaç gün içinde büyük kripto işlemlerinin toplam sayısı da arttı.

“Cardano son zamanlarda +%10 arttı. Geçen hafta %+26 olan balina işlemleri göz önünde bulundurulması gerekiyor. Aave, 9 günde etkileyici bir +%48 getiri ile +%12’lik bir artış daha yaşadı. Balina hamlelerinin sayısı, rallinin devam edip etmeyeceğinde büyük rol oynayacak.“

Santiment, bugün potansiyel kâr elde etmenin erken bir işareti olarak 7 1 milyon doların üzerinde işlem yapıldığını da belirtti.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin