Balina birikimleri dikkat çekti: Popüler adresler bu varlıklara yöneldi!
Balina birikimleri dikkat çekti: Popüler adresler bu varlıklara yöneldi!

Balina birikimleri dikkat çekti: Popüler adresler bu varlıklara yöneldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CryptoQuant ve Santiment’in son verileri, balinaların Chainlink (LINK) ve Bitcoin (BTC) biriktirdiğini ortaya koyuyor.

CryptoQuant dün, balinaların LINK biriktirdiğini tweetledi. Kripto izleme sitesi CoinMarketCap, LINK fiyatının son 24 saatte %1,45 düştüğünü gösteriyor. Sonuç olarak, LINK şu anda 6,92 dolardan işlem görüyor.

Bu arada, CryptoBusy dün bir tweet paylaştı:

“Balinalar 2023’ün başından beri agresif bir şekilde daha fazla Bitcoin (BTC) satın alıyor” Tweet’te, Santiment’ten alınan verilerin anlık görüntüsü vardı.

Santiment verilerinin anlık görüntüsü, balinaların bu yılın başından bu yana kripto pazar liderini agresif bir şekilde biriktirmesi nedeniyle BTC’nin fiyatının 5 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor. Anlık görüntü ayrıca, 1k-10k BTC tutan balinalarının, Şubat ve Aralık 2022 arasında BTC varlıklarını terk ettiğini gösteriyor.

BTC‘nin fiyatı, 21.550 dolarlık direnç seviyesini başarılı bir şekilde desteğe çevirdikten sonra şu anda 23.600 dolarlık günlük direnç seviyesinin yakınında işlem görüyor.

9 günlük EMA hâlâ 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde konumlandığından BTC için günlük teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor. Buna ek olarak, iki EMA hattında pozitif bir eğim var ve 9 günlük EMA, 20 günlük EMA hattından yükselişle ayrılıyor.

Günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin üzerinde konumlandığı için günlük RSI göstergesi de yükseliş gösteriyor. Günlük RSI çizgisi de aşırı alım bölgesine doğru hafif pozitif eğimli hareket ediyor.

BTC’nin fiyatı mevcut direnç seviyesi olan 23.600 doların üzerine çıkarsa ve onu desteğe çevirirse, bir sonraki hedef 25.150 dolar olacak gibi görünüyor. Öte yandan, BTC’nin fiyatı 22.680 dolarlık desteğin altına düşerse, bir sonraki ana destek olan 21.550 dolara ulaşana kadar düşme riski var.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin