Bakkt hayal kırıklığı oluşturan bir hafta geçirdi! Şimdi bizi neler bekliyor?
Bakkt hayal kırıklığı oluşturan bir hafta geçirdi! Şimdi bizi neler bekliyor?

Bakkt’ın Starbucks ile ortaklığı, en sonunda kitlesel benimsenmeyi arttıracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Arturo Capital’den Derick Fieburger, Bakkt’ın Starbucks ile ortaklığı ışığında Bakkt’ın yakın geleceği ile ilgili heyecanını paylaştı. Ayrıca bunun kullanımdaki en büyük mobil ödeme uygulaması olacağını vurguladı.

Bakkt’ın Starbucks ile ortaklığı duyuruldu: Peki şimdi sektörü neler bekliyor?

Starbucks uygulaması, onu Apple Pay ve benzeri mağaza içi ödeme uygulamalarından üstün yapan 23,4 milyon kullanıcıya sahip. Bu sayede Venmo ve Square gibi genel ödeme platformları hariç en çok kullanılan mobil ödeme platformu uygulamaları. Bakkt, Starbucks ile olan ortaklığını çoktan duyurdu ve kendini kitlesel benimsenmeyi amaçlayan genel bir kripto para borsası olarak konumlandırıyor.

Starbucks, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, mağazasında kullanılmak üzere dijital para birimi teknolojisinin gelişmesini detaylandırdı. Starbucks, Bakkt ile bütünleşebilirse ve Bakkt, bir kripto ödeme sistemi olarak borsasını başarılı bir şekilde piyasaya sürerse, Starbucks, kripto paraları benimseyerek, dağıtık defter ödeme teknolojisinin kitlesel kabulünü arttırabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin