BabyDoge önemli bir ortaklığa imza attı!

BabyDoge yeni Shiba mı olacak? Bir ayda %143 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Köpek temalı paraları iyi performans gösterse de, BabyDoge diğerlerinden çok daha önde gözüküyor. Meme coin’in arkasındaki ekip, yatırımcıları çekmek için birkaç başarılı hamleye imza atarak tokenin fayda sorununu çözmede büyük ilerleme kaydetti.

Token sahipleri, BabyDoge kartı ve bir mobil uygulamasının geliştirilmesi sayesinde tokenleri seçilen çevrimiçi perakendecilerde kullanabilecekler. Kripto para şimdiden Shopify, Magento ve WooCommerce tarafından kabul edildi.

Birkaç gün önce Bitget borsası, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla BabyDoge Coin’i listelediğini duyurdu.

BabyDoge Bitget borsasında listeleniyor

Bitget listelemesi fiyatı normalden az etkilese de, yeni listelemeler genellikle herhangi bir para biriminin destekçileri için mükemmel haberlerdir. Bitget, 2018’de başlatılan ve o zamandan beri hızla genişleyen bir kripto para borsasıdır.

Bir varlığın fiyatı, birincil borsada listeleniyorsa önemli ölçüde artar. BabyDoge’un listelemeye yanıt verememesi şaşırtıcı değil çünkü bu listeleme son piyasa çöküşünün ortasında geldi. CoinMarketCap’e göre, Baby Doge Coin’in bugünkü fiyatı 0,0000000043 dolar ve 15,412,077 dolarlık bir işlem hacmine sahip.

Meme coin’in topluluğu için başka bir dönüm noktası belirlendi: Bir analitik veri sağlayıcısı olan WhaleStats’a göre, şu anda 1.325.042 BabyDoge cüzdanı var ve bu cüzdan sayısında yeni bir ATH anlamına geliyor. Ayrıca, meme coin’in değeri önceki 31 gün içinde %143 artarak onu piyasa değerine göre 115. en büyük kripto para birimi haline getirdi.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin