BabyDoge kullanıcı sayısında yeni bir rekora daha imza attı

BabyDoge kullanıcı sayısında yeni bir rekora daha imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasası kötü giderken iyi haberlerinde geldiğini görüyoruz. Varlıklar fiyatlanma olarak iyi durumda değil. Ancak aldığı yatırımlarla büyümeye devam eden birçok kripto para birimi oluyor. Özellikle de meme coinler topluluk olarak öne çıkabiliyor. Bu sefer adını son günlerde sıkça duyduğumuz BabyDoge var.

Piyasa çöküşünden önce iyi bir ivmelenme yaşayan BabyDoge, kısa süre içinde yatırımcısına kazandırmayı başardı. Kullanıcılarda ilgi gören varlık hatırı sayılır bir kitleye ulaştı. Sessiz sessiz diğer meme coinlere rakip olacak konuma gelen kripto para birimi, piyasada olduğunu kanıtladı. 

WhaleStats analitik veri hizmeti, meme coinin kullanıcı sayısını açıkladı. Açıklanan verilere göre topluluğunun başka bir rekora ulaştığını bildirdi. Trend olan meme kripto para birimini tutan cüzdan miktarı, tüm zamanların en yüksek seviyesi yakaladı. Bugün itibarıyla kullanıcı sayısı 1.325.042’ye yükseldi.

BabyDoge, popülerliğini artırıyor

BabyDoge, popülerliğini artırıyor

Meme coin yaklaşık olarak 10 gün önce kullanıcı sayısını önemli bir rekor olarak duyurmuştu. Bu rekorun üzerinden uzun bir süre geçmeden rekorunu yenilemiş oldu. Daha fazla yatırımcı bu köpek kripto para birimini stoklarken topluluk hızla büyümeye devam ediyor.

BabyDoge, SHIB’in daha yüksek fiyatına ve daha geniş bilinirliği ve benimsenmesine rağmen geçiyor. Meme coin, 23 Ocak itibarıyla toplam sayısı 1.155.141 olan Shiba Inu sahiplerini geride bırakıyor. Ayrıca Shiba Inu, BabyDoge’un aksine birçok büyük kripto borsasında listeleniyor. Ayrıca BabyDoge, en büyük BNB balinaları tarafından saklanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin