featured

BabyDoge topluluğu yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme kripto para birimi BabyDoge’un Twitter hesabı, takipçi sayısının 1,45 milyonu aştığını duyurdu.

BabyDoge

29 Nisan’da bu sayı 1,3 milyon seviyesindeyken, şubat ayında ise 1 milyon seviyesindeydi. Böylece, son 5 ayda, yaklaşık yarım milyon kişi BabyDoge’a ait Twitter sayfasını takibe almış oldu.

Bu, popüler meme coin’in yakın zamanda başardığı tek önemli olay da değil. Daha önce, bu haftanın başlarında dolaşımdaki BabyDoge arzının sayısı nihayet CoinMarketCap tarafından doğrulandı.

Meme coin’e olan ilgi artıyor

Bütün bunlara ek olarak BabyDoge sahibi olan adres sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.550.000 adrese ulaştı.

Bu yazının yazıldığı anda, bu meme token’ının fiyatı 0,0000000001177 dolar seviyesinde bulunuyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin