featured

Analistler kripto para piyasasının anatomisini açıkladı! Düşüşü fırsata çevirmek nasıl olur?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta, kripto para piyasasındaki yatırımcılar için oldukça olumsuz günler yaşandı. Devam eden kripto kışı, fiyatların yeni diplere ulaşmasıyla birlikte tam bir kripto kar fırtınasına dönüştü.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, 12 Haziran’da kripto para piyasasının toplam piyasa değeri 0,598 trilyon dolardı. 18 Haziran’a kadar geçen 6 gün içerisinde 0,097 trilyon dolar değer kaybederek 0,501 trilyon dolara düştü. Ayrıca, kripto para piyasasının 24 saatlik işlem hacmi de yazının yazıldığı sırada 0,35 trilyon dolar civarlarında bulunuyor.

Yatırımcılar hayal kırıklığına uğradı

 Piyasanın performansı, piyasaya yatırım yapan birçok yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattı. Bankless podcast’inin bir bölümü sırasında, sunucular Ryan Sean Adams ve David Hoffman, kripto kışında fırsatların nasıl değerlendirilebileceğini tartıştı.

Ryan, ayı piyasasını olumlu bir perspektiften değerlendirdi ve devam eden kripto kışını kılık değiştirmiş bir nimet olarak gördüğünü söyledi. Bu konudan bahsederken şunları söyledi:

Bence geleceği, yani Ethereum gibi varlıkları şu anda düşük bir fiyattan satın alabilmek tam bir hediye.

Ayrıca David, kayıplarını kapatmak için varlıklarını tasfiye eden insanlar hakkındaki görüşlerini paylaştı. Hoffman’ın bu konuda şu sözleri söyledi:

 Yüksek faiz oranları nedeniyle tasfiyeler yaşanıyor. En temel prensiplerimize dönüyoruz, ayı piyasalarının gereği budur. Temeli daha güçlü bir bina inşa edebilmek için bodruma geri dönüyoruz.

Ryan ve David, piyasa hakkında iyimser olmalarına rağmen, Twitter’daki görüşler ve yorumlar, son düşüş göz önüne alındığında ikiye bölünmüş durumda.

Bu bağlamda, analist ve yatırımcı Miles Deutscher, 3AC gibi hedge fonların şu anda karşı karşıya olduğu domino etkisini açıklamak için Twitter’da bir paylaşımda bulundu. Ayrıca, piyasanın henüz 3AC’nin iflasla karşı karşıya olacağı duruma gelmediğine dikkat çekti.

kripto para

 

Ayrıca Bitcoin analisti Will Woo, piyasanın mevcut durumunu COVID-19 pandemisi sırasındaki sert düşüşle ​​karşılaştırdı.

 

Bu yazının yazıldığı sırada,  Bitcoin 17,800 dolar civarlarına düşmüş durumda. Öte yandan, altcoin’lerin kralı Ethereum, yazının yazıldığı esnada 900 dolar seviyesinin altına gerilemiş durumda. Bu sebeple diğer altcoin’lerde de durum pek iç açıcı görünmüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin