featured

BabyDoge, yakım işlemlerini hızlandırdı! Fiyata etkisini ne zaman göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge topluluğu, projenin yakım işlemlerini sürdürmeye devam ediyor. Son 24 saat içinde 33 trilyondan fazla token yakıldı. Bu da kripto para biriminin değerini yükseltme amacıyla token arzını azaltmak için yapılan bir işlemdir.  Özel yakma portalının henüz başlatılmamış olmasına rağmen yakım işlemlerinde bir artış gerçekleşti.

Gelişme, yakım işlemleri de dahil olmak üzere BabyDoge istatistiklerini izleyen topluluk odaklı bir Twitter analiz aracı olan Burn BabyDoge tarafından paylaşıldı. Resmi BabyDoge Twitter hesabı, özel yakma portalının henüz başlatılmamasına rağmen dikkat çeken gelişmelerin olduğunu belirtti.

BabyDoge

Ayrıca, bir kripto para birimi analiz platformu olan CryptEye, geçtiğimiz ay 699,5 trilyon, geçen hafta ise 100,3 trilyon token’ın yakıldığını paylaştı. Toplamda ise toplam arzın %47,94’üne denk gelen 201,3 katrilyon token dolaşımdan kaldırıldı.

Yakım işlemlerindeki artışa rağmen topluluk, arzın önemli ölçüde azalmasını sağlamak için işlemlerin hızlandırmanın gerekli olduğuna inanıyor. Bu amaçla projenin geliştirme ekibi, topluluk üyelerinin token’larını yakabilecekleri ve bunun için teşvikler alabilecekleri özel bir BabyDoge yakma portalı fikrini önerdi.

Ekip, portalı geliştirme planlarını üç hafta önce açıkladı ve kullanıcıların portalda token’larını yaktıklarında BabyDoge’u indirimli bir oranda satın alma fırsatı elde edeceklerini belirtti. Geçen hafta, geliştirme ekibi yakma portalının gelişimini tamamladıklarını ve yakında başlatacaklarını açıkladı.

Blockchain’deki son gelişmeler

BabyDoge projesi, benimsenmeyi artırmayı amaçlayan kayda değer gelişmeler arasında yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçen ay meme coin, akıllı yönlendiricisini yeni bir likidite kaynağı olarak 1INCH ile ortaklık kurdu.

Ek olarak, projenin özel merkezi olmayan borsası olan BabyDogeSwap, Pazar günü likiditede tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve toplam 39,5 milyon dolarlık devasa bir değer kilitlendi. DEX şu anda BNB zincirindeki ilk 20 DeFi uygulaması arasında yer alıyor. Bu gelişmelerin ortasında meme coin’in fiyatı son 24 saat içinde %4,18 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000000001461 dolar civarında işlem görüyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin