featured

BabyDoge, rakiplerini geride bırakıyor! Yatırım için en doğru meme coin olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge, yatırımcılar arasında popülerleşmeye devam ediyor.

Gerçek dünyada hiçbir faydası olmayan token, değer kazanmaya devam ediyor.

2021’de piyasaya sürülmesinden bu yana popülerlik kazanmaya devam eden BabyDoge, her şeyin bir zamanı olduğunu kanıtladı. Şimdi, BabyDoge zamanının geldiği söylenebilir.

BabyDoge

Başlangıç ​​olarak meme coin, lansmanının ilk iki haftasında %1,000 oranında artış kaydetti. Üçüncü haftasında ise 200 milyon dolarlık bir piyasa değeri vardı. Her şey bununla da bitmedi. Baby Doge, açılışının dördüncü haftasında 160,000 adet yatırımcıya sahipti. Endişe verici ivme, meme coin’in uzun vadeli bir proje mi yoksa sadece hızla yükselip düşecek bir proje mi olduğu konusunda yatırımcıları şüpheye düşürdü.

BabyDoge fiyat performansı

BabyDoge, Dogecoin topluluğu tarafından yaratıldı. Ekip, token web sitesinde 750,000 dolardan fazla bağış yaptığını belirtti. Bağışlardan yararlananlar arasında The Humane Society, ASPCA, North Shore Animal League, Paws with Cause ve köpeklere odaklanan diğer hayır kurumları yer alıyor.

Yaratıcıları, onu hiper deflasyonist bir token olarak zamanla kıt olacak şekilde tasarladı. Sahipler, her işlem yaptıklarında cüzdanlarına ekstra para alır ve bir likidite çiftinin parçası olarak PancakeSwap’a bazı paralar gönderilir.

Birçoğu, BabDoge’un rakip kripto para birimlerine kıyasla bazı benzersiz özelliklere sahip olduğuna inanıyor. Şu anda dolaşımda 115,114 katrilyon adet token var. 1 Ağustos itibariyle 1,3 milyon dolar değerinde 1 katrilyon adet token yakıldı.

Dogecoin’in maksimum 420 katrilyon coin arzı olmasına rağmen teorik bir arz limiti yoktur. Kesin olan bir şey var ki BabyDoge, kripto para biriminin büyümesine yardımcı olan sadık bir topluluğa sahip.

Bu yazının yazıldığı 0,000000001164 dolar civarında işlem gören meme coin, son 24 saatte %3,46 oranında değer kazandı. Yaklaşık 135 milyon dolarlık piyasa değeri ile BabyDoge, 24 saatlik işlem hacminde %7,15 oranında artış kaydetti.

Dogecoin’in yükselişine katkıda bulunan Tesla CEO’su Musk, BabyDoge’un fiyat hareketini de etkiledi. Milyarder, Temmuz 2021’de kriptodan bahseden bir tweet attı:

BabyDoge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, BabyDoge

Meme coin, alıcıların davranışlarını etkiledi. Musk’ın tweet’inden yaklaşık 24 saat sonra token, %228,3 oranında büyümüştü. Meme coin, ilk doğum günü de dahil olmak üzere birçok başka vesileyle yükseldi.

CryptoNewsFlash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin