featured

BabyDoge yakım işlemleri büyük bir gelişmenin kapısını açabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan BabyDoge, büyük bir yakım fırsatı ile karşı karşıya.

BabyDoge temalı Twitter hesabı @BDC_Archive, yakma önerisinin topluluk tarafından kabul edilmesinin ardından, meme coin yakma işleminin 1 Aralık’ta başlayacağını tweetledi.

Binance listelenmesine doğru ilk adım

Kripto para geliştiricileri tarafından BabyDoge’un geri alımı da yapılacak. Aylık token yakmaya devam etme önerisi, 24 Kasım’da resmi BabyDoge hesabı tarafından yayınlandı.

Bu, teorik olarak, çoğu harcanamayan cüzdanlara gönderileceğinden, dolaşımdaki token miktarını azaltacaktır. Sözde yakma işleminin ilk amacı, bir token’ın fiyatının uzun vadede yükselmesine izin vermektir. Bahsi geçen hesap, yeni aylık yanmalar beklendiği gibi çalışmaya başlarsa, bunun BabyDoge’un Binance kripto ticaret devi tarafından listelenme yolundaki ilk adımı olabileceğine inanıyor.

BabyDoge

BabyDoge’un rakibi SHIB’in token yakma işlemleri

Benzer bir strateji, piyasa değerine göre ikinci en büyük olan başka bir meme coin olan Shiba Inu tarafından benimsendi. Pek çok kişi ve küçük işletme, token’ları küçük ve uygun fiyatlı kısımlar halinde düzenli olarak dolaşımdan çıkarmak için güçlerini birleştirdi.

Bununla birlikte, sonbahar başladığında, SHIB’in yanma oranı yaza kıyasla büyük ölçüde düşüyor. Bu değer haftada 1-2 milyar SHIB’den yalnızca 100 milyona düşüş yaşadı.

Yine de BabyDoge topluluğu, yakılan token miktarı açısından SHIB’inkini büyük ölçüde geride bırakıyor. @babydogeburn_ tarafından yakın zamanda atılan bir tweet’e göre, son 24 saat içinde BabyDoge ordusu yaklaşık 9,911 dolar değerinde 8,786,697,847,047 adet token yaktı. Bu, USD eşdeğeri olarak SHIB ordusunun şu anda bir hafta içinde yaktığından çok daha fazla.

Genel olarak şimdiye kadar dolaşımdaki tüm BabyDoge’ların yaklaşık %48’i yakıldı. Bu, toplam 420,000,000,000,000,000 Baby Doge Coin arzının 199,421,255,248,687,808 token’a düşürüldüğü anlamına gelmektedir.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin