featured

Yeni listeleme haberleri Baby Doge Coin’in görünürlüğünü artırıyor! Beklenen ralli yaklaşıyor olabilir

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan Baby Doge Coin, yeni bir entegrasyon sayesinde büyük bir dış mekan reklam panosuna çıktı.

Gerçek hayattaki yardımcı programlara sahip kullanıcı dostu dApp paketi oluşturmayı amaçlayan bir platform olan AntNetworX, dijital bir dış mekan reklam panosunda BabyDoge ile pazar entegrasyonunu destekledi.

Baby Doge Coin

Bu bir bakıma, Elon Musk’ın viral çocuk şarkısı “Baby Shark Dance”a atıfta bulunması ve “BabyDoge, doo, doo, doo, doo” tweet’inden sonra ilk kez Temmuz 2021’de gündeme gelen köpek temalı meme coin’in görünürlüğü artırıyor.

6 Nisan’da Dubai merkezli AntNetworX, Baby Doge Coin ve AntXWork arasındaki entegrasyonun tamamlandığını duyurdu.

Baby Doge Coin, bildirildiğine göre Binance Chain, Ethereum ve Polygon’daki bir Web3 pazarı olan AntXWork’ten faydalanacak. Entegrasyon, kullanıcıların Baby Doge Coin kullanarak pazarda alım satım yapmasına izin verecek.

Meme coin’in resmi hesabı, “Billboard of BabyDoge” tweet’ini atarak entegrasyon ve reklam panosuyla ilgili heyecanını paylaştı.

CoinMarketCap Q1 raporuna göre Baby Doge Coin, dünya çapında en çok görüntülenen token’lardan biri olmaya devam ederek yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Baby Doge Coin, Deepcoin’de listeleniyor

7 Nisan’da, Singapur merkezli bir borsa olan Deepcoin, spot ticaret platformunda BabyDoge/USDT çiftinin listelendiğini duyurdu. Duyuruya göre kullanıcılar meme coin’i %0 işlem ücreti ile alıp satabilecekler.

Haftanın başında, en büyük altıncı kripto borsası Bybit’te Baby Doge Coin spot ticareti başlatıldı. Bu yazının yazıldığı sırada meme coin 0,000000002568 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saate %2 oranında bir yükseliş kaydetti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir