featured

Yüzde 130 oranında yükselen az bilinen altcoin, ralliye devam edecek gibi görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CVX, son üç haftada %130 oranında parabolik bir ralli yaptı. Boğalar, ralli sırasında sırasıyla 21,7 dolar, 30,3 dolar ve 35 dolar gibi birkaç önemli direnç noktasını kırmayı başardı. Ayrıca, bu haftanın başlarında Kraken ve Bitstamp’ta Convex Finance (CVX) gibi borsalarda kripto para birimi listelendi.

CVX grafiği, günlük grafikte art arda üç yeşil mum oluşturdu. Yükselen fiyatlar sayesinde 50 ve 100 günlük EMA’lar yakında 200 günlük EMA’nın da üzerine çıkacak gibi görünüyor.

CVX token’ındaki gün içi işlem hacmi %44,2 oranında artarak 611 milyon dolara yükseldi.

24 Mart tarihinde CVX, 21,5 dolarda bulunan yerel direnç noktasından yükselişe geçti. Üç düz yeşil mum tarafından takip edilen altcoin, 30 dolarlık kritik seviyeye ulaşarak %30 oranında bir kazanç kaydetti.

altcoin CVX

Bu haftanın başlarında CVX fiyatı, genel dirençten kaynaklanan güçlü bir arz baskısı ile karşı karşıya kaldı. Bu da birden fazla reddetme mumuyla sonuçlandı. Buna rağmen, satıcılar fiyatı büyük ölçüde geri çekemediler. Sonuç olarak da alıcıların 30 dolar ve 35 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını kırmasına izin verdi.

Bugün, altcoin %5 oranında yükseliş kaydetti. Bu da haftalık mumun 35 doların üzerinde kapanmasına olanak sağlayacak gibi görünüyor. Eğer alıcılar başarılı olursa, CVX yatırımcıları %13 oranında bir artışla altcoin’in önce 40 dolara, ardından da 45,7 dolara yükselmesini bekleyebilirler.

Altcoin CVX için bazı teknik göstergeler

Yükselen 20-50 ve 100 günlük EMA’lar, boğaların kripto para üzerinde kademeli olarak kontrol sahibi olduğunu gösteriyor. Ayrıca, 50 ve 100 EMA eğimleri, 200 EMA seviyesindeki yükseliş geçişine yaklaşıyor. Bu da piyasaya daha fazla alıcıyı davet ediyor.

Bir diğer teknik gösterge olan MACD, henüz herhangi bir zayıflık belirtisi göstermeden yükseliş bölgesinde hızlı ve yavaş çizginin yukarı doğru hareket ettiğini gösteriyor. Bu çizgiler arasındaki önemli boşluk, sağlıklı bir boğa koşusuna işaret ediyor.

Altcoin için direnç noktaları sırasıyla 40 dolar ve 45 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 35 dolar ve 30 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin