featured

Bitcoin 47,000 dolardan reddedildi! Piyasa lideri önümüzdeki hafta düşüş trendinde mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. BTC, düşüş hareketine dün başlamıştı. Hemen ardından ise yukarı yön düşük momentumla yeniden test edilmişti. Peki, önümüzdeki hafta Bitcoin nasıl performans gösterecek?

Dün erken saatlerde 47,000 dolarda güçlü bir düşük seviye görüldüğü için Bitcoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. BTC zaten aşağı yönü test etti. Dolayısıyla bu, önümüzdeki hafta başlarında daha fazla geri çekilmenin gerçekleşebileceğini gösteriyor.

 

Piyasa son 24 saatte yavaş yavaş yeşile döndü. Lider Bitcoin yüzde 0,2 oranında değer kazanırken, en büyük altcoin olan Ethereum yüzde 1,03 oranında yükseliş kaydederek piyasa liderinden daha fazla kazandı. En iyi altcoin’lerin geri kalanı da benzer bir performans gösterdi.

Son 24 saatteki Bitcoin fiyat hareketi:

BTC yavaş bir şekilde yukarı yönü yeniden test ediyor

BTC son 24 saattir 45,634,10 dolar ile 46,635,27 dolar aralığında işlem görüyor. Bu da piyasada hafif bir oynaklık olduğunu gösteriyor.  İşlem hacmi yüzde 16,82 oranında azalarak toplam 26,4 milyar dolara gerilerken, toplam piyasa değeri de 886,14 milyar dolar civarında işlem gördü.  Bu da ona, yüzde 40,2’lik pazar hakimiyeti sağladı.

BTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, muhtemelen daha fazla düşüş test edilmeden önce ayıların duraklaması nedeniyle önceki yerel zirvelere doğru bir yükseliş görülebilir.

BTC, bu haftanın başlarında bir kez daha güçlü bir yerel en yüksek seviyeye ulaşmayı başardı. Geçen hafta sonu güçlü bir yükselişin ardından, piyasa lideri pazartesi günü 48,000 dolar seviyesine ulaşmıştı.

Bitcoin düşüş grafik

Önceki ana direnç seviyeleri çok fazla tereddüt etmeden kırılmıştı. Bu yüzden BTC için genel piyasa yapısı daha da yükselişe geçti. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda daha fazla yükselişin devam etmesini beklenebilir.

Bununla birlikte, 45,000 dolara hızlı geri çekilme yaşandığından dolayı boğaların gücünün şimdilik tükendiği görülüyor. Yine de, cuma günü bir toparlanma girişimi yapılmadan önce başka bir yüksek düşük seviye ayarlandı.

Reddedilme ise 47,000 dolar civarında görüldü. Bu da başka bir yerel düşük seviyenin belirlendiği anlamına geliyor. BTC muhtemelen önümüzdeki haftanın başlarında daha da düşecek ve daha da geri çekilmeye çalışacak.

Sonuç olarak

Yakında başka bir yerel düşük seviyenin ayarlanması beklendiğinden, Bitcoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen BTC, ilerleyen saatlerde düşecek ve aşağı yönü tekrar test edecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin