Az bilinen altcoin patlama formasyonuna mı geçti? Teknik analiz
Az bilinen altcoin patlama formasyonuna mı geçti? Teknik analiz

Az bilinen altcoin patlama formasyonuna mı geçti? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Graph (GRT) fiyatı son iki hafta içinde 0,34 dolar veya 0,38 dolar seviyelerinin ötesine geçmek için mücadele ederek yüksek oynaklık sergiledi. Ancak bugün, altcoin fiyatı ani bir satın alma baskısına tanık oldu ve bu da 0,38 dolardan kesin bir çıkış sağladı. Bu kırılmayı sürdüren altcoin, 0,46 dolar veya 0,53 dolar işaretini yeniden test edebilir.

Anahtar noktaları:

  • Menzil kırılması, GRT’de yeni bir boğa döngüsünü tetikleyebilir.
  • GRT’deki gün içi işlem hacmi 2792 milyon dolar olup, %88,71’lik bir kazançtır.

GRT/USDT Chart

Ocak ayındaki kan banyosu Graph (GRT) fiyatını 0,52 doların altına düşürdüğünden, alıcılar son üç aydır bu direnci aşmak için mücadele ediyor. 0,52 değerinden son geri dönüş, altcoin’i %33 oranında azalttı ve 0,35 dolar işaretine getirdi.

GRT fiyatı, yaklaşık iki hafta boyunca bu desteğin üzerinde konsolide oldu ve yükselen RSI ayrışmasına yanıt verdi; 0,388 dolarlık dirençten büyük bir çıkış sağladı. Altcoin bugün %11,7 arttı ve hacim etkinliğindeki %81,3 artış gerçek bir kırılma olduğunu gösteriyor.

0,38 dolar direncinin ve 50 DMA’nın üzerinde bir günlük mum kapanışı yeni bir toparlanma rallisini başlatabilir. Yeniden test sonrası ralli, fiyatı %18 daha yüksek 0,46 dolara ve ardından 0,52 dolara çıkarabilir.

Her neyse, bu üç aylık konsolidasyonu sona erdirmek için 0,52 dolarlık direnç seviyesinden bir yükseliş kırılması oldukça önemli.

Teknik gösterge

DMA: Sarsılmaz yassı 50 DMA, GRT fiyatındaki yan yönlü bir ralliyi yansıtıyor. Bununla birlikte, 0,4 dolar işaretinin yakınında bulunan 50 DMA ve 100 DMA, 0,388 dolar işaretine ek bir engel koydu.

Vorteks Göstergesi: V+ ve V- eğiminin yükselişe geçmesi, 0,388 dolarlık kırılma için ekstra bir onay veriyor.

Direnç seviyeleri: 0,38 dolar ve 0,46 dolar

Destek seviyeleri: 0,31 dolar ve 0,348 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin