SUI
Silhouette of bear walking with declining finance chart and stock market background

Ayılar kontrolü elinde tutarken Sui (SUI) düşüş eğilimini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bu hafta bir kez daha bir satış dalgası yaşadı ve SUI gibi birçok kripto varlığın fiyatında düşüşe yol açtı. Bu piyasa düşüşünün etkisi yalnızca Bitcoin ile sınırlı kalmadı. Aralarında Katman 1 akıllı sözleşme platformu olan Sui’nin de bulunduğu çeşitli kripto para birimlerini etkiledi. Sui, son yedi gün içinde değerinde yüzde 15’lik önemli bir düşüşe tanık oldu ve bu da piyasada hakim olan daha geniş olumsuz duyguları yansıtıyor.

Sui 1 dolar destek seviyesinin altına düştü

Sui bu hafta önemli bir gerileme yaşadı ve 1 dolarlık kritik destek seviyesini aştı. Bu destek mayıs başından bu yana korunmuş ve bu süre zarfında token için istikrar sağlamıştı. Ancak, iki hafta boyunca yukarıdan aşağıya doğru eğimli bir dirençle karşılaşan tokenin sonunda satış baskısına yenik düştü.

Token’ın düşüşü çarşamba günü 0,95 dolara ulaşarak ay başında piyasaya sürülmesinden bu yana SUI için tüm zamanların en düşük seviyesine işaret etti. Bu keskin düşüş, tokenı çevreleyen hâkim düşüş hissiyatını ve mevcut piyasa koşullarındaki zorluklarını vurguluyor.

SUI
Sui grafik Kaynak @Coinmarketcap

SUI teknik göstergeleri ayı piyasasını işaret ediyor

Katman 1 akıllı sözleşme platformu olan SUI ‘Move’ adlı benzersiz programlama diliyle öne çıkıyor. Meta’nın artık feshedilmiş olan Diem stablecoin projesinin lider yöneticileri tarafından geliştirilen SUI ölçeklenebilirlik ve programlanabilirlik gibi birinci nesil blok zincirlerinin ortak sorunlu noktalarını ele almayı amaçlıyor.

Yenilikçi yaklaşımına rağmen coin, ticaret piyasasındaki başlangıcından bu yana önemli kazançlar elde etmekte zorlandı. Kısa vadede, daha düşük dip seviyeleri deneyimlemeye devam edebilir. Trading View’deki teknik analize göre, mevcut koşullar varlık satışının ihtiyatlı olabileceğini gösteriyor. Günlük 11 teknik göstergeden yedisi güçlü satış sinyali verirken hiçbir gösterge alım sinyali vermiyor.

Ayrıca, bu meme coin için göreceli güç endeksi (RSI) şu anda 40’ın biraz üzerinde seyrediyor. RSI’ın 40’ın üzerinde olması orta düzeyde bir alım baskısı olduğunu ancak genel havanın belirsizliğini koruduğunu gösteriyor.

SUİ
Kaynak: Tradingview

Bu düşüş eğilimine karşı koymak için coin 1,05 dolar seviyesini destek olarak geri alması gerekecek ki bu da potansiyel toparlanma için bir dayanak noktası sağlayabilir. Bununla birlikte Bitcoin 26.00 dolarlık desteğini koruyamazsa Sui muhtemelen daha fazla aşağı yönlü baskıyla karşı karşıya kalacak ve potansiyel olarak 0,90 dolara kadar düşecektir.

Mevcut piyasa koşulları ve teknik göstergeler göz önüne alındığında, yatırımcılar ve tüccarlar dikkatli olmalı ve meme coinin performansını yakından izlemelidir. Piyasa duyarlılığı; işlem hacmi ve genel piyasa dinamikleri gibi faktörlerin değerlendirilmesi, coinin gelecekteki yörüngesini ve düşüş eğilimini tersine çevirip çeviremeyeceğini belirlemede çok önemli olacaktır. Basın saatine göre coinin fiyatı 0,987 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 89,278,135 USD idi.

newsbtc.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin