Ayılar bu iki token'de hakimiyeti ele aldı! Düşüş son bulacak gibi değil
Ayılar bu iki token'de hakimiyeti ele aldı! Düşüş son bulacak gibi değil

Ayılar bu iki token’de hakimiyeti ele aldı! Düşüş son bulacak gibi değil

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin Cuma günü art arda üçüncü seansa düştü ve token bugün neredeyse %15 düştü. Yazım sırasında, küresel kripto para birimi piyasa değeri %8 geriledi ve ilk 100’ün çoğunluğu kırmızı renkte işlem görüyor. Filecoin, yaklaşık %20 düşüşle dikkate değer bir diğer hareketliydi.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) Cuma günü düşük işlem gördü ve kripto para piyasaları düşüş bölgesine doğru derin bir şekilde hareket ettikçe meme coin art arda üçüncü seansta düştü.

DOGE 0,06828 dolar seviyesine hızla geriledi ve ayılar tokeni 0,0660 dolarlık yeni bir tabana yaklaştırmaya çalıştı.

Cuma günkü düşüş, fiyatların yukarıda belirtilen destek noktasının çok az üzerinde işlem gördüğü 10 Ağustos’tan bu yana DOGE‘nin en düşük noktasına ulaştığını gördü.

Grafik incelendiğinde, bu son düşüş, 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalamanın (MA) yön değiştirmesiyle geliyor ve şimdi aşağı yönlü görünüyor.

Buna ek olarak, 14 günlük RSI şu anda 3 Ağustos’tan bu yana en zayıf noktası olan 46.55 seviyesinde geziniyor ve bu, 71.58’de izlemesinden iki gün sonra geliyor.

Genel olarak, aşırı alım nedeniyle yatırımcıların önceki bazı pozisyonları tasfiye ettiği ve ayıların piyasa hissiyatını değiştirdiği için yeniden girme fırsatını yakaladığı görülüyor.

Filecoin (FIL)

DOGE yaklaşık %15 düşerken, Filecoin (FIL) neredeyse %20 düştü ve bu da günümüzün en büyük kaybedenlerinden biri olmasına neden oldu.

FIL, 10 dolara yakın işlemden yaklaşık iki hafta sonra gelen bugünkü seansın başlarında 6,59 dolara düştü.

Cuma günkü satış nedeniyle FIL, 6,40 dolarda bir tabana yakındı, ancak boğalar fiyatı yükselterek koparma girişimini reddetti.

Yazım sırasında Filecoin, dünün en yüksek seviyesinden yaklaşık %18,21 daha düşük olan 6,69 dolardan işlem görüyor. Bu düşüş, RSI’yı yaklaşık bir ay içinde dokunduğu en düşük seviye olan 40.56’ya itti.

Boğaların bu mevcut düşüşü satın alacağına dair bir iyimserlik var, ancak ayılardan gelen genel piyasa baskısı, tokenin bu hafta sonu 6 doların altına düşmesine neden olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin