featured

Axie Infinity, yüksek beklentilerle yeni sezona başladı! Fiyata beklenen ivmeyi kazandırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity’nin en son yol haritası, Origin Season 0’ın başlamasının Faz 3’e girişi işaret ettiğini belirtiyor.

Piyasadaki son olumsuz hava, Axie Infinity tarafından da hissedildi. En son haberlerin yayınlanmasının ardından GameFi tabanlı protokol, Twitter’da oldukça aktif hâle geldi.

Sky Mavis, kazan-kazan oyunu Axie Infinity’yi yarattı. Geçenlerde bir ay sürecek olan Sezon 0’ı açıkladılar. Lansman, Axie Infinity’nin geliştirilmiş oyun ortamını kutlayacak.

Axie Infinity Origin Season 0 Lansmanı

Bu lansmanla, platformda yenilenen oyun deneyimi için yeni yükseltmeler memnuniyetle karşılanacak. AXS günlük grafikte yükselirken, yeni lansman 24 Ağustos’ta yatırımcıların dikkatini çekti.

Sonuç olarak, Axie Ecosystem’in yerel token’ı olan AXS, 24 Ağustos’ta ani bir yükseliş yaşadı. Bu da yeni haberlerin ardından yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğü anlamına geliyor.

AXS fiyatında yaşanan iyimser aktivitelere rağmen, DeFi’deki oyun sektörüyle ilgili endişeler devam ediyor. 2021 ortalarında zirveye ulaştıktan sonra GameFi, kripto para birimi ayı piyasasının başlaması sebebiyle hâlâ zarar görüyor.

Dahası, bu kurs için Axie tarafından toplanan kullanıcı istatistikleri de bunu yansıtıyor. Son haftalarda günlük yeni hesap sayısı 100’ün altına düştü. Bu, 2021 yılının Temmuz ve Ağustos aylarında ulaştığı zirveden çok uzak.

AXS fiyatı %9,41 düştü

CoinMarketCap’e göre, AXS fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 13,39 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %9,41 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

AXS fiyatı, Origin Season 0 lansmanı nedeniyle bir artış yaşadı. Ancak bu sadece kısa bir ralli oldu.

Axie ekosisteminde bir boğa koşusu gerçekleşmesine rağmen, DeFi oyun endüstrisinde bazı şüpheler var.

Axie Infinity grafik

2021 yılının ortalarında aktif hâle gelen GameFi, kripto kışının başlangıcından bu yana ciddi darbeler aldı. Ek olarak, Axie’nin kullanıcı tabanının genişlemesi bu nedenle engellendi.

Ancak Season 0’ın başlamasıyla birlikte ekosistem, rotasına geri dönmek için daha çok çalışıyor.

SLP ödülleri Origin oyun süresine eklendi ve Axie Infinity’ye (v2) göre Classic’ten tamamen kaldırıldı.

Buna ek olarak, SLP token’larının kullanıcıları, Ronin üzerinde oyuncuların da erişebileceği Ay Parçalarının yanı sıra NFT’ler de oluşturabilirler.

Axie Infinity’nin yeni oyuncuları çekememesine rağmen, sadık oyuncular sistemi desteklemeye devam ediyor. Season 0’ın 12 Ağustos’taki tanıtımından sonra, protokolün kullanıcı tabanı muazzam bir büyüme yaşadı ve 79,5 bin üyeye ulaştı.

Oyun yeni bir cephanelik tanıtacağı için kullanıcıların geliştiricilerden büyük beklentileri var.

Yerel token olan AXS, uçurumdan tırmanırken görüldü. Ancak herhangi bir fiyat değişikliği için tek başına piyasaya meydan okuyamıyor. Kripto piyasası şu anda mevcut kargaşanın ortasında istikrar sağlamak için çaba sarf ediyor.

Axie’nin inşa etmeye çalıştığı yeni cephanelik için de büyük umutlar var.

Haberin yayılmasıyla birlikte token’a yönelik tutum da iyileşti. Bununla birlikte, hâlâ istikrarsız olan genel piyasa tutumu fiyat hareketine yön vermektedir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin