featured

AVAX’ın 3. çeyrek raporunda bazı veriler dikkat çekti! Yıl bitmeden yükselişe geçebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 11 Eylül’de Avalanche (AVAX), Ethereum’daki NFT’ler için en büyük eşler arası pazar yeri olan OpenSea’de, bazı önemli duyurular ve olaylara tanık oldu.

Bir dijital varlık borsası ve saklama kuruluşu olan Gemini, borsada AVAX ticaretine destek verdiğini de açıklamıştı. Ancak Avalanche’ın üçüncü çeyrek raporu, ağın iyi bir çalışma yapmadığını gösterdi.

Blockchain’in, 2022’nin üçüncü çeyreğinde iyi performans göstermediği keşfedildi. Dolayısıyla bu çeyreğin çok da verimli geçmediği söylenebilir.

Avalanche ağının değerinde %3,3’lük mütevazı bir artış görüldü. Günlük işlemlerde %65,5’lik bir düşüş ve işlem ücretlerinde %76,2’lik düşüş, toplam gelirde de %94,1’lik bir düşüş kaydedildi.

Düşüşü gösteren metrikler

Günlük işlem merceği incelendiğinde, ağ üzerinde gerçekleşen toplam işlem sayısında azalma olduğu keşfedildi.

Verilere göre, Mayıs ayında günlük işlem sayısı 934,030 olarak kaydedildi. Ağdaki yeni hacim aralığı ise önemli ölçüde düşerek 145,518’e geriledi. Bu, ağın daha az kullanıldığının bir göstergesidir. göstergesiydi.

AVAX

Günlük aktif adreslerin sayısı da bir düşüş yaşamış gibi görünüyordu.

Mayıs ayında aktif adres sayısı 113,000’in üzerindeydi. Ancak Haziran ayına kadar 30,000’in biraz üzerinde bir değer kaydedildi. Bu da ağ üzerinden daha az iş yapıldığını gösterir.

AVAX için benzersiz adresler metriği ise pozitifti. Bu metrik, üç milyondan fazla adres ile artış eğilimi gösteriyor.

Bu arada, geliştirme faaliyeti göstergesi de düşüş eğilimine işaret etti. 8,45 değeri, zincirin kendisinden bile az sayıda faaliyetin geldiğini gösterdi.

Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle, DefiLlama’ya göre Kilitlenen Toplam Değer (TVL) son 24 saat içinde %0,25 oranında bir kayıp ile 1,55 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

AVAX fiyatı kırmızıda kaldı

AVAX’ın fiyatının son birkaç ayda nasıl işlem gördüğüne baktığımızda, azalan bir model içinde olduğunu görebiliriz.

Geçtiğimiz Mayıs ayında 70 doların üzerinde işlem görüyordu. Ancak bu yazının yazıldığı sırada 16,8 dolara kadar geriledi. Bu da toplamda %79’un üzerinde bir değer kaybı gerçekleştiği anlamına geliyor.

27,5 dolar ile 30,9 dolar seviyelerinde kritik bir direnç noktası vardı.

Ayrıca, teknik göstergelerden RSI değeri de aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Böylece, MA’lar tarafından belirtilen düşüş eğilimi teyit edilir.

Ağustos ayının sonlarına doğru, “Crypto Leaks” olarak bilinen önde gelen bir ihbarcı, Ava Labs ve hukuk firması Roche Freedman’ın, rakipler hakkında gizli bilgiler toplayıp onları toplu davaların hedefi haline getireceği bir anlaşma yaptığını iddia etti.

Her ikisi de bunu inkar etse de kripto topluluğu iddialardan memnun değildi. Bu ağır iddia, 3. çeyrekte ağın düşüş yaşamasına katkıda bulunmuş olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin