featured

AVAX rallisinin yavaşlaması yatırımcılarını korkutmasın! Çok daha fazlası kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, önemli bir rallinin ardından şu anda düzeltme aşamasına girmiş durumda. Düzeltme tamamlandıktan sonra yukarı yönlü hareketin devam etmesi muhtemeldir.

Günlük zaman grafiğindeki teknik analiz, AVAX fiyatının 8 Ağustos’tan bu yana uzun vadeli alçalan direnç çizgisinin altına düştüğünü gösteriyor. Bu hareket sonucunda fiyat, 30 Aralık’ta 10,54 dolara kadar düştü.

Ancak altcoin, daha sonra toparlanmayı başardı ve 10 Ocak’ta direnç noktasını kırmayı başardı. Böylece 24 Ocak’ta 18,97 dolara bir yükseliş gerçekleştirdi.

Ardından fiyat düşüş eğilimi gösteren bir mum oluşturdu ve bir miktar düşüş yaşandı. Düşüş, 0,382 Fib geri çekilme seviyesinde bulunan 18,36 doları direnç olarak doğruladı. Ayrıca, günlük RSI da gelişen düşüş eğilimine işaret ediyordu.

Bu faktörler nedeniyle AVAX fiyatı kısa vadede geri dönebilir. Bu durumda, en yakın destek alanı, 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesi tarafından oluşturulan 15,77 dolarda olacaktır.

Öte yandan, 18,36 dolar bölgesinin üzerinde bir kırılma, AVAX’ı 0,618 fib geri çekilme direnç seviyesi olan 27,17 dolara kadar çıkarabilir.

Ancak şu anda mevcut eğilim sebebiyle düşüşün biraz daha devam edebileceği düşünülüyor.

AVAX

Şubat ayında neler olacak?

Altı saatlik fiyat grafiği de düzletmenin devam etme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Görünüşe göre AVAX, genişletilmiş bir üçüncü dalgaya sahip olan beş dalgalık bir yukarı hareketi tamamladı. Eğer sayım doğruysa, AVAX fiyatı yukarı hareketine devam etmeden önce 0,382-0,5 Fib geri çekilme destek seviyeleri olan 14,81 dolar ile 15,80 dolar arasında bulunan alana doğru düşecek.

Bu hareketin sonucunda yukarı yönlü hareketin devam etmesi beklendiği için Şubat ayı AVAX fiyat tahmini yükseliş yönünde.

10,64 dolar seviyesinin altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda AVAX fiyatı için yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Bu durumda 9,50 dolara bir düşüş gerçekleşebilir.

Sonuç olarak, Şubat için AVAX fiyat tahmini yükseliş gösteriyor. İlk düzeltmenin ardından, en az 23,17 dolara doğru bir yükseliş hareketi bekleniyor. Ancak bunun için 10,64 seviyesinin kaybedilmemesi gerekiyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin