featured

Bu 3 metaverse coin’i yeni bir ralli başlamadan önce satın almak isteyebilirsiniz! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki yeni yıl toparlanması, güçlü bir ralliye dönüştüğü için metaverse coin’ler de büyük oranlarda değer kazandı. Ancak, geçen haftadan bu yana yükseliş hareketleri durdu. Bu da kripto para piyasasında küçük bir düzeltmeyi tetikledi. Bununla birlikte teknik göstergeler, bazı metaverse coin’lerin yakın gelecekte çok daha yüksek kazanç sağlayabileceklerine işaret ediyor. İşte, yeni bir ralli başlamadan önce alınabilecek en iyi 3 metaverse coin.

Decentraland (MANA)

MANA fiyatındaki U şeklindeki toparlanmasından kısa bir süre önce 0,735 dolarda bulunan direnç noktasına dokundu. Gözde metaverse coin, 2023’ün ilk üç haftasında %160’lık bir büyüme kaydetti. Ancak daha sonra fiyatlar hızlı bir şekilde yatay hareket etmeye başladı ve 0,735 dolar ile 0,6 dolar arasında sıkıştı.

metaverse coin MANA grafik

Bu konsolidasyon aşaması, U şeklindeki toparlanmadan sonra, bir kap ve kulp modelinin oluşumunu ortaya çıkarır. Bu nedenle, yükseliş modelinin etkisi altında, MANA fiyatının 0,735 dolarda bulunan direnç noktasını kırması durumunda ilgilenen yatırımcılar için iyi bir giriş fırsatı oluşturacaktır.

İdeal bir yükseliş senaryosunda mola sonrası ralli, MANA fiyatının %72 artarak 1,12 dolara ulaşmasını sağlayabilir.

Sandbox (KUM)

Bir diğer gözde metaverse coin olan Sandbox’ın fiyatı, 14 Ocak’ta düşen bir kanal modelinin uzun süredir devam eden direncinden yükseliş eğilimi gösterdi. Bu nedenle, aşağı eğimli trend çizgisinden agresif satışla karşı karşıya kaldıktan sonra oluşan yükseliş patlaması, piyasa duyarlılığının düşüşlerde satıştan alıma geçtiğinin bir işareti olabilir.

Patlama sonrası ralli, SAND fiyatını %22 oranında artırarak 0,81 dolarda bulunan direnç noktasına dokunulmasına olanak sağladı. Bununla birlikte kripto pazarındaki mevcut belirsizlikle birlikte fiyat, yukarıda bahsedilen dirençten geri döndü ve 0,72 dolara kadar düştü.

Devam eden düzeltme, fiyatı %10 daha düşürerek 0,64 dolarda bulunan direncin yeniden test edilmesine sebep olabilir.  Her halükarda, alıcılar ters çevrilmiş desteğin üzerinde kalmayı sürdürürse, SAND fiyatı 0,98 dolar ila 1,5 dolar arasında bulunan bölgeye yükselebilir.

Axie infinity (AXS)

Sandbox’a benzer şekilde, Axie Infinity fiyatı da düşen bir kama modelinin direnç trend çizgisinden yükseliş eğilimi gösterdi. Patlama sonrası ralli, fiyatları %63 oranında yükselterek 13 dolarda bulunan direnç noktasının kırılmasına olanak sağladı.

Bununla birlikte metaverse coin’in fiyatı, yukarıda belirtilen dirençten geri döndü. Bu da tükenmiş yükseliş momentumunun göstergesidir. Yine de bu küçük düzeltme, yükseliş momentumunu tazeleyerek AXS fiyatına fayda sağlayabilir. Bu da ilgilenen yatırımcılara iyi bir giriş fırsatı oluşturacaktır.

Düzeltme sonucunda fiyat, 10,2 dolarda bulunan destek noktasını yeniden ziyaret edebilir. Böylece fiyatın daha yüksek seviyelerdeki sürdürülebilirliği test edilmiş olur. Yükseliş başladığında AXS fiyatı 20 dolar ile 27,3 dolar arasında bulunan bölgeye doğru hareket edebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin