featured

Vitalik Buterin olumlu konuştu: Ethereum ile yapılan ödemeler daha yaygın olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, önümüzdeki iki ila üç yıl içinde Ethereum ile daha fazla günlük işlem yapılmasını bekliyor.

Ethereum Vitalik Buterin

Kore Blockchain Haftası 2022’deki açılış konuşmasında Buterin, kripto para ödemelerinin 2018’den sonra öncelikle yüksek ücretler nedeniyle düştüğünü vurguladı. “Verimlilikte iyileştirmeler” yapmak amacıyla işlem maliyetlerini 0,05 dolar ile 0,2 dolar arasında düşürebileceğini, ancak bu iyileştirmelerin ne zaman gerçekleştirilebileceğine ilişkin bir zaman aralığı belirtmenin şu an için mümkün olmadığını söyledi.

Ethereum yeni güncellemeye hazırlanıyor

Buterin’in açılış konuşması, Ethereum’un “Merge” olarak bilinen yükseltmesinin son aşamasında olması sebebiyle oldukça önemliydi.

İlk olarak bu yıl 19 Eylül’e kadar başlaması beklenen yükseltme, Ethereum’un bir proof-of-work mekanizmasından proof-of-work konsensüs mekanizmasına geçişini içeriyor. Buterin’e göre Merge, Ethereum işlemlerindeki komisyonları da “büyük bir marjla” azaltacak.

Kore Blockchain Haftası 2022’deki sunumu sırasında kurucu ortak, Ethereum’da kripto para birimi işlemlerini daha ekonomik hâle getirmenin, DNS sunucuları, varlık kanıtı protokolleri gibi DeFi uygulamaların benimsenmesini hızlandırmaya yardımcı olacağını da ekliyor. Ayrıca, Web3 hesap yönetimi hizmetleri de yeni güncelleme içerisinde yer alıyor.

TechInAsia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin