featured

AVAX bir sonraki boğa rallisine çoktan hazır olabilir! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Avalanche (AVAX), son birkaç haftadır Kilitli Toplam Değerinde (TVL) keskin bir düşüşe tanık oluyor. Avalanche ekosistemiyle ilgili güncellemeleri yayınlayan popüler bir Twitter tanıtıcısı olan AVAX Daily’den gelen bir tweet’e göre, gözde altcoin geçen hafta TVL’sinde %27,53’lük bir düşüş kaydetti. Bu yazının yazıldığı sırada DeFiLlama’nın verilerine göre AVAX’ın TVL’si 916,02 milyon dolardı.

Fiyatı %13’ten fazla düştüğü için haftalık performansı da vasatın altındaydı. Bu Avalanche’ın TVL’sini etkileyen faktörlerden biri olabilir.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 13,52 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değeri ise 4 milyar dolardan fazlaydı. İlginç bir şekilde, son zamanlarda AVAX’ın kaderini değiştirebilecek ve bir sonraki boğa rallisini başlatabilecek birkaç gelişme oldu.

Fiyattaki artışın ağın TVL’si üzerinde de olumlu bir etkisi olabileceğini unutmamak gerekir.

Neler oluyor?

CryptoQunat’ın verileri, AVAX’ın stokastikinin aşırı satım konumunda olduğunu ortaya çıkardı. Bu, büyük bir yükseliş sinyalidir ve önümüzdeki günlerde yukarı doğru bir kırılma olabileceğini gösteriyor. Üstelik, bu yazı yazılırken gözde altcoin son 24 saat içinde yaklaşık %3’lük pozitif kazanç kaydetmiş olduğundan, artış çoktan başlamış olabilir.

İlginç bir şekilde altcoin, son yedi gün içinde en yüksek gelir elde eden blockchain’ler listesinde de yer aldı. Bu güncelleme, yakında fiyatta bir artış görebileceğimizi belirttiği için umut verici görünüyordu.

AVAX

Bunların dışında, Avalanche ekosisteminde bir sonraki hareketlenmeyi başlatabilecek potansiyeline sahip birkaç başka ortaklık ve entegrasyon da gerçekleşti.

Örneğin, OpenSea artık Avalanche ile birlikte gelen çok zincirli cüzdan Coreapp’e bağlanmak için kullanılabilir. Sadece bu değil, The Tie ayrıca Avalanche’a derinlemesine görünürlük sağlayacak NFT ve GameFi panolarını da piyasaya sürdü.

Daha fazla iyi haber

Birkaç zincir üstü ölçüm de fiyat artışını destekliyordu. Bu da Avalanche’ın bu yılın önümüzdeki ayında TVL’sini artırabilir.

Santiment’in çizelgeleri, Avalanche’ın NFT ekosisteminin geçen hafta toplam NFT ticaret hacmi ve USD cinsinden NFT ticaret hacmi arttıkça büyümeye tanık olduğunu ortaya koydu.

LunarCrush’ın verilerine göre, AVAX’ın oynaklığı da son birkaç gün içinde hafifçe arttı. Bu, son fiyat artışıyla birleştiğinde, yükseliş trendinin devam etme olasılığını gösterdi.

Ayrıca gözde altcoin’in sosyal hâkimiyeti de nispeten yüksek olduğu için kripto topluluğunda oldukça popüler olmaya devam etti. Bununla birlikte hafif bir aksilik ise genel olarak olumsuz bir sinyal olan geliştirme faaliyetindeki düşüş oldu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin