featured

DOGE, 0,1 dolar seviyesini geri kazanabilir! Ancak öncesinde kritik bir şart var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, 0,0914 dolarda bulunan destek noktasını kırmaya çalışıyor. %18,5’lik bir artış için meme coin’in satın alma baskısı oluşturması gerekiyor.

DOGE’nin kritik destek noktası olan 0,0783 dolar seviyesini aşağı yönlü kırması durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Gözde meme coin’in fiyatı daha geniş piyasanın hareketlerini takip ediyor. Ancak toparlanmanın biraz zaman almasıyla DOGE yatay hareket etmeye başladı. Bu hareketin, bu direnç noktalarını desteğe çevirmesi koşuluyla fiyatı 0,1000 dolara çıkarabilecek yükseliş ivmesi oluşturması bekleniyor.

Yükseliş bekleniyor

DOGE fiyatı, FTX’in çöküşünün neden olduğu daha geniş piyasa hareketlerinin ardından neredeyse %43 oranında bir düşüş kaydetti. Meme coin, 0,0790 dolarlık fiyatı ile daha düşük bir dip oluşturdu ve o zamandan beri kademeli bir yükselişe geçti. Şu anda 0,0850 dolar civarında işlem gören meme coin’in tekrar yukarı çıkması için boğaların desteğine ihtiyacı var.

Göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) görüldüğü gibi, satın alma baskısı önemli ölçüde bir artış yaşayamıyor. Bu da fiyatı 0,0914 dolarda bulunan direnç noktasının altında tutuyor. Bu değişirse ve bir satın alma baskısı oluşursa DOGE, 0,0914 dolarda bulunan direnç noktasını bir kez daha test edebilir, potansiyel olarak üzerine çıkabilir ve hatta onu desteğe çevirebilir.

DOGE

Yine de, FVG olarak etiketlenen 0,0962 doları aşması gerekecek. Eğer bunu yapar ve bu değerin üzerine çıkılırsa %18,5’lik bir ralli yapmaya ve 0,1000 dolara dokunmaya daha yakın olacaktır.

Bununla birlikte %100 iyi haber bekleyen yatırımcılar, kripto piyasası hâlâ düzeltmelere karşı oldukça savunmasız olduğundan, yatırım yapmadan önce beklemelidir. Bu nedenle, yükseliş görünümü başarısız olursa ve fiyatlar düşmeye başlarsa, DOGE acil destek noktasını 0,0783 dolarda test edebilir.

Bir sıçrama, onu mevcut acil direnç ve destek aralığı içinde konsolidasyona geri yerleştirir. Ancak daha fazla bir arıza, DOGE fiyatının 0,0729 dolara düşmesine neden olabilir.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin