Avalanche Terra'yı tahtından etti! Solona'yı edebilecek mi?

Avalanche, Terra’yı tahtından etti! Peki AVAX için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, DeFi alanında zorlu bir rekabet oldu, ancak Avalanche (AVAX) yakında bunu üstlenmek istiyor. Daha önce, Solana’yı sollamaktan hala çok uzakta olduğu için rakip olarak sadece Terra vardı. İlginç bir şekilde Avalanche, grafiklerdeki büyümesini sürdürmeyi başarırsa bunu yapabilir.

Merkezi olmayan finans sektöründe Avalanche

Solana üçüncü sıraya yükselerek Terra’nın yerini aldı. Bugünse Avalanche, dördüncü sıraya yükselerek Terra’yı listede daha aşağıya itti. Ancak ne olursa olsun, Ethereum DeFi alanına hakim olmaya devam ediyor.

Avalanche sıralama

Yazı yazılırken Avalanche, Solana’dan üçüncü sırayı almaktan sadece 1,1 milyar dolar uzaktaydı.

Ay boyunca, Avalanche’ın TVL’si (kilitli toplam değeri) 8 milyar dolardan %62’lik bir büyüme kaydetti ve 13.9 milyar dolara ulaştı.

Avalanche değeri

AVAX, diğerleri arasında Cook finance, Blizz Finance ve Wonderland gibi ağdaki bazı büyük protokollerin patlayıcı yükselişiyle yönlendirildi. Dolayısıyla, ağa katılan çok sayıda yatırımcı görüyor ve ağın büyümesini gerçekten organik hale getiriyor.

Genel ağ gelişimi de iyi, her gün büyüyor. Bununla birlikte, Solana için nasıl bir tehdit/rekabet olabileceğine gelince, cevap tam olarak tek yönlü değil. Özellikle Solana ve Avalanche eşit derecede sağlam olduğundan.

Yeni başlayanlar için, AVAX’daki katılım patlaması, gelir rakamlarının 1 milyon doları geçmesine ve zirvede 1,9 milyon dolara ulaşmasına neden oldu. Solana ise tam tersine günde sadece 280 bin dolarlık rakamlarla parladı.

Avalanche vs. Solona işlem hacimleri

Ancak, genel işlem hacimleri açısından, rakamları Solana yönlendiriyor ve AVAX biraz geride kalıyor.

Avalanche vs. Solona

Özellikle, sosyal analizler Solana’nın AVAX’dan biraz daha popüler olduğunu ve Google’da arandığını gösteriyor gibiydi.

Avalanche (AVAX) vs Solona (SOL) arama hacimleri

Avalanche, Solona’yı geçebilecek mi?

Bununla birlikte, AVAX, artan benimsenmesi ve entegrasyonu göz önüne alındığında, hala nispeten daha çekici olmaya devam ediyor. En son örneği (OlympusDAO) düşünün. AVAX’ın şaka parası rug pull kurbanı olmuştu.

Bu daha çok, Solana’ya kıyasla önemli ölçüde daha yüksek risk ayarlı getiri sunduğu için böyledir. Bu, yatırımcıları ağa yönlendirmede önemli bir rol oynamaktadır.

Ek olarak, son dört gün içinde gözlemlenen %17’lik bir büyüme oranıyla AVAX, yazının yazıldığı sırada tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına yalnızca %9 oranında uzaktaydı. Bu nedenle, gelecekte, bu gerçekleştiğinde Avalanche piyasasına giren daha fazla yatırımcı görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin