Avalanche son durum: AVAX'ta beklenen bu hamle, işleri değiştirebilir
Avalanche son durum: AVAX'ta beklenen bu hamle, işleri değiştirebilir

Avalanche son durum: AVAX’ta beklenen bu hamle, işleri değiştirebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son beş aydır Avalanche (AVAX) daha yüksek zirveler yapamıyor ve fiyat 52 dolara kadar düştü. Bu dip noktasından sonra alıcılar, uzun vadeli trend çizgisi direncini desteğe çeviren güçlü bir toparlanma başlattı.

Olası geri çekilmeler 79-80 dolar bölgesinin yakınında bir destek bulabilir. Bu haberin yazıldığı sırada AVAX son 24 saatte %4,23 artışla 79.27 $’dan işlem görüyor.

4 saatlik Avalanche fiyat grafiği

AVAX, ATH’sinden sonra değerinin %64’ünden fazlasını kaybetti ve 22 Ocak’ta 14 haftanın en düşük seviyesine geriledi. O zamandan beri, önceki kayıplarını geri aldı ve uzun vadeli trend çizgisi direncini devirdi.

Dijital para birimi, Mart ayının ikinci yarısında %57,8’lik dikkat çeken bir büyüme gördü. Altcoin yükselen bir kama içinde büyürken, 101 dolardan beklenen çıkış yaşandı. Sonuç olarak bu düşüş, 20/50 EMA ile 200 EMA arasında düşüş eğilimine neden oldu.

20 EMA sonrasında 79-81 dolar aralığında bir direnç görebiliriz. Düşüşe geçilmesi durumunda 77 doların testi olası.

Son sekiz gün içinde, RSI dengesi, düşüş eğilimi gösterirken tüm toparlanma girişimlerinden kaçındı. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış, alıcıların direncin üst trend çizgisinin üzerine çıkması için kritik olacak.

CMF büyüdü ama -0,09 seviyesindeki direnci devirmekte zorlandı.

Sonuç

EMA’sındaki düşüş geçişi ve kısa vadeli tekniklerindeki zayıf görünüm göz önüne alındığında, 80-81 dolarlık bölge toparlanma aşamasında sorun yaratabilir. Ayrıca, kârlı bir hamle yapmak için ağ içi gelişmelerle daha geniş bir duygu analizinin dikkate alınması şart.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin