featured

Avalanche aylık 1 milyon aktif kullanıcıya ulaştı: AvaCloud lansmanı, blockchain’e büyük fayda sağlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler blockchain platformu Avalanche (AVAX), yenilikçi bulut bilgi işlem hizmeti AvaCloud Platform’un piyasaya sürülmesinden yaklaşık bir hafta sonra 1 milyon Aylık Aktif Kullanıcı (MAU) ile bir dönüm noktasına ulaştı. İlginç bir şekilde, Avalanche’ın yaratıcısı Ava Labs, AvaCloud’un lansmanının blockchain’in kullanıcı tabanının hızlı büyümesinde çok önemli bir rol oynadığına inanıyor.

Avalanche AvaCloud

AvaCloud Platformu, Avalanche ağının üzerinde alt ağlar olarak da bilinen “özel blockchain’lerinin” oluşturulmasını ve başlatılmasını sağlayan kodsuz bir donanımdır. Bu yenilikçi çözüm, geliştiricilerin ve kullanıcıların kapsamlı kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan kendi blockchain ağlarını hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmasına ve dağıtmasına olanak tanır.

İlgi artıyor

Ava Labs’ın kurucusu ve CEO’su olan Emin Gün Sirer, AvaCloud aracılığıyla alt ağların tanıtılmasının, özelleştirilebilir blockchain’lerde ve özel merkezi olmayan uygulamalar oluşturma sürecinde devrim yarattığını vurguladı.

Şu anda, Koreli holding SK Group, oyun uygulaması Blitz ve AAA oyun stüdyosu Shrapnel dahil olmak üzere birçok proje AvaCloud aracılığıyla alt ağlar oluşturmayı taahhüt etti. Bu, Avalanche’ın özelleştirilebilir blockchain çözümlerinin çeşitli endüstrilerde giderek daha fazla tanındığını ve benimsendiğini vurgulamaktadır.

Blockchain ağının yerel kripto para birimi olan AVAX, son 24 saatte %1,25 oranında bir büyüme kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 14,20 dolar civarında işlem görüyor.

Aylık bir milyon aktif kullanıcısı olan protokol, ağında önemli miktarda işlem ve etkileşimi yönetme yeteneğini göstererek lider bir blockchain platformu olarak konumunu daha da sağlamlaştırdı.

İleriye bakıldığında, blockchain ağının hızlı büyümesi ve genişleyen kullanıcı tabanı, platform için umut verici bir gelecek sunuyor. Daha fazla geliştirici ve tüketici, Avalanche teknolojisinin faydalarını keşfettikçe, endüstri paydaşları, blockchain protokolünün ve hizmetlerinin benimsenmesinde ve kullanımında bir artış beklemektedir.

Avalanche’ın artan benimsenmesi, genişleyen ortaklıklar ve işbirlikleri ağına da yansımıştır. Yakın zamanda USDC stablecoin Circle, Euro destekli stablecoin EUROC’nin artık yerel olarak Avalanche’ta kullanılabileceğini duyurdu. Bu, şirketin çok zincirli genişlemeye ilk adımını işaret ediyor.

Benzer şekilde, Alibaba’nın bulut bölümü, işletmelerin blockchain’inde metaverse alanları oluşturmasına izin veren bir platform oluşturdu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin