ARK Invest kripto pazarının geleceği için cesur tahminlerde bulundu! İşte detaylar
ARK Invest kripto pazarının geleceği için cesur tahminlerde bulundu! İşte detaylar

ARK Invest kripto pazarının geleceği için cesur tahminlerde bulundu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Florida merkezli bir Amerikan yatırım yönetimi firması olan Ark Invest, pazarın geleceği için cesur tahminlerde bulundu. Ark Invest’e göre Bitcoin ve Ethereum değerleri 2030 yılına kadar patlama yaşayacak. Bitcoin’in 2030 yılına kadar üstüne katarak devam edeceğini söylerken Ethereum’um yeni zirvelere ulaşacağını bildirdi.

2021’de ABD pazarındaki en karlı borsada işlem gören ürünlerden biri haline gelen ve yaygın olarak bilinen teknoloji fonu, dijital varlık endüstrisi ve özellikle Bitcoin ve Ethereum için tahmin yaptı.

Ark Invest’e göre: Bitcoin’in geleceği

Ark’ın analizi, Bitcoin yatırımcılarının çoğunun olgunlaştığını ve varlıkları kısa vadeli spekülatif kazanç yerine uzun vadeli kazanç için elinde tuttuğunu gösteriyor. Rapordaki analiz, Uzun Vadeli Sahip Tabanı ve Toplu Maliyet Esası gibi zincir üzerindeki verilere dayanır.

Sağlanan her iki ölçüm de tüm zamanların en yüksek seviyesinde kalıyor. İkinci Uzun Vadeli Tutucu Tabanı, Ark’ın Bitcoin piyasasının spekülatiften uzun vadeye dönüştüğü ve bunun “olgunlaşmak” olarak değerlendirilebileceği yönündeki açıklamasının temeli oldu.

Bitcoin Market Cap

Varlığın zincir üstü verilerine ek olarak Ark, Bitcoin’in hem Mutlak hem de Fiyat Ayarlı Temelde Transfer Değeri Metriği gibi piyasa verilerine de dikkat çekti. Raporun önerdiği gibi, Bitcoin bir yerleşim ağı olarak pazar payını aldı.

BTC’nin işlem hacmi 2021 yılında %120’lik bir artış kaydetti ve 12 trilyon dolara ulaştı. Kripto paranın benimsenmesi devam ederken, kullanıcılar hem havale hem de düzenli transfer işlemleri için dijital varlıkları kullanmaya başladı. Çeşitli kripto para birimleri, müşterilerin normal banka havalelerine kıyasla önemli ölçüde daha düşük ücretlerle büyük miktarları denizaşırı ülkelere transfer etmelerine olanak tanıyor.

Ark Invest: Ethereum yeni zirvelere ulaşacak

Piyasadaki en büyük ikinci kripto paraya gelince,  geleneksel bankacılık çözümlerinden önemli ölçüde daha iyi ölçeklenen merkezi olmayan finansın daha da geliştirilmesiyle akıllara durgunluk veren bir artış bekliyor.

Ek olarak, DAO’lar, arkalarındaki ekonomik temel yardımıyla yeni bir yönetişim standardı olarak hareket edebilir. Ethereum ücretleri yeni zirvelere çıkmasının ardından ana ağ işlemleri için popüler bir alternatif haline gelen Katman 2 çözümlerinden bahsediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin