Bitcoin dolar karşısında 25K seviyesini görecek mi?

Ark Invest, Bitcoin için 2030 yılı beklentisini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftaya diğer günlere nazaran iyi geçiren Bitcoin için tahminler gelmeye başladı. Son birkaç gündür piyasanın önde gelen ekonomistleri fiyat tahmininde bulunuyor. Kurumsal şirketlerin uzun vadeli açıkladıkları hedefler yatırımcıları şaşırtıyor. Finans kuruluşlarının ekip tarafından aldığı bu kararlar piyasanın ne kadar büyüyeceğini de ortaya koyuyor. Son tahmin ise Ark Invest tarafından geldi. 

Ark Investment Management (Ark Invest), Bitcoin fiyatının 2030 yılında zirve yapacağını düşünüyor. Şirket yetkilileri tarafından analiz edilen Bitcoin için rakam yarım milyon doları da geçiyor. 8 sene sonra bu rakamı görüp göremeyeceği ise merak konusu. Peki şirketin fiyat tahmini ne?

Ark Investment Management, kripto para birimi başına 1 milyon doları geçebileceğini tahmin ediyor. Evet yanlış duymadınız, tam 1 milyon dolar. Daha öncesinde 500 bin dolara kadar tahminleri duymuştuk. 1 milyon ise bireysel analistler yorumlamıştı. Ancak bir şirketin tahminde bulunduğunu artık görebiliyoruz.

Ark Invest tarafından çılgın tahmin

Ark Invest’in geçen hafta “Big Ideas 2022” olarak bir rapor yayınladı. Firmanın analisti Yassine Elmandjra, “Bitcoin’in piyasa değeri 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığından, Ark’ın araştırması, ağ temellerinin sağlıklı kaldığını gösterdi” dedi. 

Analist, “Bitcoin’in piyasa kapitalizasyonunun hala küresel varlıkların bir kısmını temsil ettiğini görüyoruz. Aynı zamanda ulus devletler [bunu] yasal ihale olarak kabul ettikçe ölçeklenebileceğini düşünüyorum” dedi ve ekledi: 

“Tahminlerimize göre, bir Bitcoin’in fiyatı 2030 yılına kadar 1 milyon doları geçebilir.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin