Sıcak Gelişme: Arap coğrafyasından FTX’e talip var!

Sıcak Gelişme: Arap coğrafyasından FTX’e talip var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün haftanın son iş günü olması nedeniyle bir hayli hareketli dakikalar yaşandı. Binance’ın CEO’su CZ, Justin Sun ve daha birçok açıklama ve sıcak haber geldi. Son haber ise Dünya Kupası’nın oynandığı topraklara yakın bir yerden ulaştı. Futbolseverler bir yandan Dünya Kupası’nı izlerken diğer yandan piyasayı yakından takip ediyor.

Arap coğrafyasında yaşanılan gelişme ise FTX’e talih kuşu konması oldu. Bir Arap şirketi, iflas eden kripto para borsasını satın almak istediğini duyurdu. Ancak gelen bilgilere göre şirketin önünde bir engel var.

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Hayvn şirketi FTX ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. 25 Kasım Cuma günü yaptığı açıklamada, Abu Dabi merkezli kripto ticaret şirketi Hayvn’in, FTX’in iflas eden ödeme birimi FTX Pay için bir teklif vermeyi değerlendirdiğini söyledi.

FTX için yeni bir teklif yolda mı?

Hayvn yöneticileri, FTX Pay’i Hayvn Pay altyapısıyla eşleşen çok uygun bir işletme olarak görüyor. Kripto borsası FTX’in, ödemeler işi de dahil olmak üzere yan kuruluşlarını satmayı veya yeniden düzenlemeyi planladığı bildirildi.

Abu Dhabi Global Market, Aralık 2021’de sanal varlık ticaret şirketi Hayvn’e düzenleyici onay verdi. The National’ın 25 Kasım’da bildirdiğine göre Hayvn, Hayvn Pay altyapısıyla mükemmel bir şekilde eşleştiği için kripto borsası FTX’in ödemeler şirketi FTX Pay’i satın almayı ciddi şekilde düşünüyor. Şirketin önündeki en büyük engel ise mahkeme süreci olarak duruyor. Yetkili ağızdan gelen açıklamada şu detaylara yer verildi:

“FTX işinin bazılarının ödeme gücüne sahip bilançolara, sorumlu yönetime sahip olduğunu öğrenmekten memnuniyet duyuyoruz. Devam etmek için mahkemenin onayını alır almaz bankacıları Perella Weinberg ile görüşmeye açığız.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin