featured

Ünlü yapım şirketi FTX dizisi ile kasasını doldurmak mı istiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in yaşadığı iflas sonası üzerinden para kazanma oyunları başladı. Henüz daha akıbeti tam olarak bitmeyen borsa için pek çok söylenti kulisteki yerini aldı. En kuvvetli söylenti ise bir FTX dizisi oldu.

Yabancı kaynaklı site olan Variety’nin haberine göre, Amazon Studios, FTX borsasının skandal çöküşüyle ilgili bir TV dizi çekme hazırlığında olduğu paylaşıldı.

Teknoloji devi Amazon’un yan kurululuşu olarak da bilinen Amazon Studios, FTX dizi ile dünyaya çöküşü anlatmak istiyor. Her ne kadar masum gibi gözükse de bu diziyle beraber platform belli bir gelir yolu aradığını söylemek abes olmaz.

FTX dizisiyle ilgili detaylar şimdiden geldi

Bağımsız bir film ve televizyon yapım şirketi olan AGBO, yeni TV şovunun yapımından sorumlu olacak. Stüdyo, toplu olarak Russo kardeşler olarak bilinen Amerikalı yönetmenler ve yapımcılar Anthony Russo ve Joseph Russo tarafından yönetiliyor. 

FTX dizisinin 2023’ün başlarında başlaması bekleniyor. Toplam sekiz bölümden oluşacak. Amerikalı yazar, yapımcı ve yönetmen David Weil, dizinin pilot bölümünü yazıp yapımcılığını üstlenecek. 

Amazon Studios’un başkanı Jennifer Salke yaptığı açıklamada, FTX hikayesini isteğe bağlı bir akış ve kiralama hizmeti olan Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacağını açıkladı. Bir yandan batan ve parasını kaybeden yatırımcı, diğer yandan ise FTX dizisi ile para kazanmak isteyen bir şirket…

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin