featured

3 aydır düşüş eğiliminde olan bu altcoin, bir geri dönüşe hazırlanıyor olabilir! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Cronos (CRO) Mayıs ayında toplamda %18 oranında bir düşüş yaşadı. Zincir üstü veriler, uzun vadeli sahiplerin mevcut düşük fiyatlardan satış yapma konusundaki isteksizliğinin giderek arttığını gösteriyor. Peki, bu durum toparlanma hareketlerinin başlamasını tetikleyebilir mi?

Cronos (CRO), art arda üç aydır düşüş eğiliminde işlem görüyor. Realize edilmemiş kayıpların artmaya devam etmesi ile birlikte, yatırımcılar satış yapmaktan kaçınıyor.

Uzun vadeli yatırımcılar satış yapmıyor

Düşüş ivmesi devam ederken, Cronos ağındaki uzun vadeli yatırımcılar artık gelecekteki kazançları bekliyor gibi görünüyor. Yükselen Mean Coin Age, bunun önemli bir göstergesidir.

Basit bir ifadeyle Mean Coin Age, dolaşımdaki paraların önceki cüzdan adreslerinde ne kadar süre kaldığını gösterir.

8 Mayıs ve 1 Haziran arasında CRO Mean Coin Age  %21 artarak 37,13’ten 33,38’e yükseldi.

altcoin CRO grafik

Mean Coin Age önemli ölçüde yükseldiğinde, token’ler mevcut cüzdan adreslerinde daha uzun süre kalır. Yukarıda görüldüğü gibi, Cronos yatırımcıları büyük kayıplardan kaçınmak için satış yapmamayı tercih ediyor.

Eğer bu devam ederse istenmeden bir fiyat artışı tetiklenebilir.

Yatırımcılar staking seçeneklerine dönüyor

CRO fiyatları düşmeye devam ederken, yatırımcıların artık kayıplarını azaltmak için verim getiren protokollere yöneldiği görülüyor. Aşağıdaki grafik, CRO sahiplerinin 8 Mayıs ve 1 Haziran arasında ek 5,6 milyon token (toplam dolaşımdaki arzın %0,022’si) stake ettiğini göstermektedir.

Akıllı sözleşmelerdeki arz, bir kripto para biriminin dolaşımdaki arzının yatırımcıların staking protokollerinde kilitlediği kısmını gösterir. Yatırımcılar token’ları kilitlediğinde, kripto borsalarında alınıp satılabilecek hacim azalır.

Cronos yatırımcıları hisselerini bu oranda artırmaya devam ederse CRO, 0,059 dolarda bulunan direnç noktasını kırabilir.

Fiyat tahmini: Yükseliş gelebilir mi?

Artan staking faaliyeti ve uzun vadeli sahiplerin satış yapmak istememesi dikkate alındığında, CRO fiyatı önümüzdeki günlerde 0,07 dolara yükselebilir. IntoTheBlock’un GIOM verileri, altcoin’in ilk direnç noktasını 0,064 dolar civarında olabileceğini gösteriyor.

Bu direnç noktasının kırılması durunda fiyat 0,07 dolar seviyesine doğru bir yükseliş gerçekleştirebilir.

Öte yandan altcoin, beklenmedik bir şekilde oldukça kritik olan 0,059 dolardaki desteğin altına düşerse, ayılar düşüş eğilimini bir süre daha devam ettirebilir. Bu durumda sıradaki hedef 0,05 dolarda olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin