Ripple, Apple borsa uygulamasında en fazla işlem çiftine sahip olan para
Ripple, Apple borsa uygulamasında en fazla işlem çiftine sahip olan para

Apple borsa uygulamasına Ripple çiftlerini ekledi: XRP yükselişe başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Apple borsa uygulamasına Ripple’ın XRP tokeninin bir listesini ekledi. Bu, Apple kullanıcılarının dünya çapında kripto para biriminin fiyatları üzerinde güncel kalmalarına izin verecek.

Ripple, Apple borsa uygulamasında en fazla işlem çiftine sahip olan para

Ripple, ABD doları (USD), euro (EUR), Büyük Britanya poundu (GBP), Kanada doları (CAD), Hindistan rupisi (INR), Avustralya doları (AUD), Japon yeni (JPY), Rus rublesi (RUB), Kore wonu (KRW) ve Çin yuanı (CNY) çiftleriyle çok çeşitli eşleştirmeler ile listelendi. Ayrıca Apple borsa uygulaması, Ethereum ve Bitcoin için çiftleri de içerir. Fiyatlar için izleme bilgilerinin, Bitstamp tarafından yönetilen USD çifti takibi ile, Nasdaq tarafından çalıştırıldığı bildiriliyor.

Bu, kripto para birimlerinin Apple’ın stok uygulamasına entegrasyonunu işaret ediyor. Bu haftanın başlarında, TRON’un kurucusu Justin Sun TRX’in Apple’ın uygulamasına eklendiğini açıkladı. Bununla birlikte Ripple, uygulamadaki diğer kripto para biriminden en fazla çift sayısına sahip olan para ve küresel değişimlerin de gemide olabileceğini gösteriyor. Bu haber Ripple topluluğunu heyecanlandırdı. Son zamanlarda ciddi değer kaybına uğrayan Ripple’ın, bu gelişme ile toparlanacağına inanılıyor. Ripple fiyatı, bu gelişmenin gerçekleşmesinin ardından hafif bir artış gördü. Ripple haber öncesi işlem fiyatı olan 0,60 dolardan %2 artışla 0,62 dolara çıktı. Ripple, geçen hafta diğer kripto paralar gibi düşüş piyasasında fazlaca kayıp verdi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin