Analistler Cardano fiyatının düşüşten kurtulabileceğine inanıyor! İşte nedeni
Analistler Cardano fiyatının düşüşten kurtulabileceğine inanıyor! İşte nedeni

Analistler Cardano fiyatının düşüşten kurtulabileceğine inanıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano Vakfı, hackerların Ethereum blockchain ağında hata bulmaları için ödülü ikiye katladı. DeFi ekosistemindeki en büyük saldırılar, kripto piyasası değerinden milyarları sildi. Cardano ağındaki aktif adreslerin sayısı arttı. Yatırımcıların yükseliş görünümünü körükledi. Analistler, yükseliş katalizörlerinin Cardano fiyat rallisini körükleyebileceğine inanıyor, altcoin fiyat düşüşünden böylece kurtulabilir.

Yaşanan 322 milyon dolarlık DeFi hackinin ardından, kripto para ağları saldırılara karşı koruma sağlamak için daha yüksek hata ödülleri teklif etti. Cardano ağı kısa süre önce hata ödülünü ikiye katladı ve bilgisayar korsanlarını blockchain üzerindeki güvenlik açıklarını tespit etmeye davet etti.

Analistler, Cardano fiyatı için neler söylüyor?

Cardano blockchaini, ağını hackerlardan korumak amacıyla ödülü ikiye katladı ve açıkları belirlemeye davet etti. Cardano ağı, böylece hackerlardan korunmak isteniyor. Daha önce bir güvenlik açığını tespit etmek, bilgisayar korsanına 300 dolar ödül kazandırdı. Bu şimdi 600 dolara yükseltildi; orta güvenlik açıkları şimdi 2.000 dolar ve yüksek risk 6.000 doları kazanacaktır.

Yeni hata ödül programı, Cardano cüzdanında veya düğümünde tanımlanan güvenlik açıkları için dört seviyeli bir ödül sistemi sunuyor. Hatanın hemen ilgilenilmesi gerektiğinden kritik güvenlik açıkları 7.500 ABD doları kazanma imkanı tanıyor. Cardano düğümlerinde tanımlanan hatalar, daha yüksek bir ödül alacak ve kritik güvenlik açıkları 20.000 dolarlık hata ödülü alacak.

Cardano ağındaki gelişmiş güvenlik, altcoinin talebini artırabilir. Bir başka yükseliş nedeni Ethereum blockchainindeki aktif adreslerin sayısındaki artış. Kripto veri sağlayıcısı IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, yeni adreslerin sayısı %167 arttı; sürekli bir artış, tarihsel olarak Cardano fiyatındaki bir artışla ilişkilidir.

Analistler Cardano fiyat trendini değerlendirdi ve altcoinin 1,30 dolara tırmanabileceğini tahmin etti. Ethereum katili kısa süre önce bir dip buldu, Cardano fiyatı aylarca süren düşüş trendinden sonra bir ralli için hazırlanıyor olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin